Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po vítězství v hornické soutěži se dva bratři z Walesu vydají do Londýna, kde mají převzít hlavní cenu. Brzy se ale nechají strhnout divokým vírem velkoměsta. (Netflix)

Recenze (4)

Flego 

všechny recenze uživatele

Vcelku vtipná britská komédia s bláznivým nápadom a ešte bláznivejším dejom. Welština je ohromná... :) Deviate hodnotenie a štvrtá recenzia. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Je škoda, že film věnuje tolik času té nejméně zajímavé podzápletce s londýnskou podvodnicí (mimochodem Moira Lister snad byla dvojče Adiny Mandlové, dokonce i hlas má takřka stejný) a ne eskapádám druhého bratra, bezdomoveckého harfisty a samozřejmě úžasně bezradného Aleca Guinnesse, který má "raději zeleninu než lidi" a nikdo se mu nemůže divit. Komedie je to ale i tak výborná, veskrze pohodová, s několika úplně skvělými momenty (nástup do metra) a ohňostrojem nejrůznějších chrchlavých velšských citoslovcí. ()

Willy Kufalt 

všechny recenze uživatele

...a další průměrná komedie z kategorie pro pamětníky, tentokrát z Velké Británie. Bohužel jsem dneska v tomto směru asi neměl příliš šťastnou ruku při výběru. Tady mě bavil jenom roztomilý Alec Guinness ve vedlejší roli redaktora a záhradkáře + ještě docela na mě fungovaly ty gagy s muzikantem a harfistou. Zbytek tvoří většinou nesmatná neslaná romantická nuda a jeden slovní vtip s krkolomním názvem města na celovečerní komedii nevydá. Sice tomu nechybí příjemná atmosféra a závěrečná scéna s příchodem na nádraží mi naznačila, jaký to mohl být příjemný film... vlastně kdybych ho po většinu času nepociťoval jako značně nudný. [55%] ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Dva jednoduchý venkovský kluci z Walesu vyhrajou výlet do Londýna a dvě stě liber k tomu. Hned na začátku se ale minou s lidma od novin, kteří jim mají výhru předat a začíná příběh plný zmatkování, nešťastných náhod, ztrácení a nacházení uprostřed rušného Londýna. V dnešní době mobilních telefonů už spíše nepravděpodobný film. Tak nějak mě to úplně nebavilo. ()

Reklama

Reklama