Reklama

Reklama

Karcoolka

  • USA Hoodwinked! (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bláznivý animovaný příběh ve stylu SHREKa. Vše začíná od konce, který všichni známe... Vlk sežere Červenou Karkulku a potom... Přichází žabák - detektiv, který si předvolá všechny podezřelé a pozorně vyslechne jejich verze, aby se dopátral pravdy. Není to vůbec jednoduché a vynořují se stále nové a nové otázky: Co měla Karcoolka ve svém košíčku? Proč se vlk vloupal do babiččina domku? Proč se tam objevil jódlující dřevorubec? Je sarkastický vlk opravdu ten zloduch? Kdo má zálusk na výborné babiččiny koláčky a proč? Čemu se věnuje akční babička ve svém volném čase? Proč zazní nakonec písnička Červená je modrá? Detektiv to nemá opravdu lehké a výsledek jeho pátrání je skutečně překvapivý! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (506)

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Starýho kozla se pteiiij...Sledovať Karcoolku v češtine bolo terno. Ten kozlí song dlho z hlavy nedostanem ešte minimálne pol roka. Tak prepracovaný príbeh sa len tak u animákov nevidí. Často spomínaná animácia až taká zlá nieje. Avšak v dnešnom trende vytvárania animácií, ktoré sa mnohokrát blížia k dokonalosti, nie zlá znamená obstojná pre decká a akceptovateľná pre dospelých. Tá je však kompenzovaná už spomínaným dejom a vydarenými fórikmi. Pesničkám vo filmoch som nikdy nefandil, a tu je vydarená len jedna. Pokusov však bolo až príliš. Vykrádačky predchádzajúcich úspešných animovaných filmov, či inšpirácia hranými filmami je decentná a vôbec nie rušivá. Pre decká obyčajná akčná rozprávka na klasickú tému, pre odrastenejších divákov pohodové sledovanie plus roztrasenie brucha ako bonus. ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Začátek se mi dost líbil. Pěkná animace a velmi netradičně pojatý příběh Karkulky, včetně velmi zajímavého vysvětlení, k čemuže to děvče nosí ten přihlouplý čepeček, vyprávění pojaté formou detektivky, top všechno považuju za klady a dost dobře jsem se bavila. Bohužel někdy od poloviny to začne být dost tuctové a stejné, jako všechny ty pohádkové příběhy a úplně to ztratí švih a tempo. Škoda přeškoda, ale i tak to není špatné. ()

Reklama

Marius 

všechny recenze uživatele

Ako ohodnotiť treťotriedny animák s nulovým príbehom, hemžiaci sa nevtipnými odkazmi na mnoho filmov, vykrádajúci všetko od Shreka až po Agathu Christie s rádoby anime lookom hlavnej hrdinky (niekto by mal dizajnérom vysvetliť že oči nie sú to jediné čo majú anime dievčatká veľké) a ktorého paradoxne najvtipnejšou postavou je úplne nepodstatný countrybanjový capko ? Je to zlé, naozaj zlé a to čo by ste zaplatili za vstupenku radšej niekde pekne užite v tekutom skupenstve. 2/10 ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Jeden z najslabších animákov za posledné roky, to určite, ale neviem si pomôcť aj tak sa mi to celkom páčilo. Bavil som sa síce len priemerne, no celkovo sa mi veľmi páčila tá "amatérska animácia". Pri pozeraní som sa cítil dobre a nenudil som sa, bolo to dosť svižné, tých 80 minút prebehlo ako nič a zrazu bol koniec. Pekné *** ()

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Tenhle Rašomonnerašomon pro mladé a méně vážné je mi milejší než většina jiných nových amerických animáků, které mě co chvíli šťouchají do oka v naději, že z něj něco vyteče či podstrkují roztomilé chlupáčky pro vykouzlení přiblbléhu úsměvu. Raději emerické snění a hodnoty rozverně škádlit než před nimi klečet v objetí kamarádů na kolenou. Slabé ***. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (14)

  • Snímek byl prvním filmem natočeným v novém Kanbarově animačním studiu na Filipínách. Založili ho vynálezce Maurice Kanbar (který má na kontě například SKYY vodku, po které konzumenta nečeká druhý den bolení hlavy) a producentská veteránka Sue Montgomery. Bratry Coryho a Todda Edwardsovy pro svůj projekt vybrali díky jejích vánočnímu krátkému snímku Wobots o skupince popletených robotů. (imro)
  • Když babička (Glenn Close) závodi na snowboardu, tak zavěsí telefon dřív, než domluví. Je divné, že ji Karkulka (Anne Hathaway) slyší a reaguje na ni. (Patrik256)
  • Když se Karkulka (Anne Hathaway) dozví, že její babička (Glenn Close) je adrenalinová sportovkyně, jde do lesa. Podívá se na oblohu a vidí Měsíc, který je přímo nad ní. V dalším záběru je ale Měsíc u obzoru. (Patrik256)

Reklama

Reklama