foto

Sally Struthers

  • nar. 28.7.1947 (71 let)
    Portland, Oregon, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Christmas Harmony
Waiting in the Wings: Still Waiting
2017 The Relationtrip
You & Me
2014 Hollywood Musical!
Waiting in the Wings: The Musical
2010 Monster Heroes
2006 Co bych neudělal pro lásku… (TV film)
2005 Karcoolka
2003 Baadasssss!
Reeseville
2001 Month of Sundays, A
Pohřbené lži
1997 Ti jiní
1995 The New Adventures of Mother Goose (TV film)
1992 Tin Soldier, The (TV film)
V nejlepším zájmu dětí (TV film)
1990 TaleSpin: Plunder & Lightning (TV film)
1989 Konec mlčení (TV film)
1987 This Is Your Life (TV film)
1985 Alenka v říši divů (TV film)
1981 A Gun in the House (TV film)
1979 ...And Your Name Is Jonah (TV film)
1978 A Different Approach
My Husband Is Missing (TV film)
1977 Intimate Strangers (TV film)
1976 Great Houdini, The (TV film)
1975 Hey, I'm Alive! (TV film)
1974 Aloha Means Goodbye (TV film)
1972 Útěk
1970 Malé životní etudy
The Phynx

TV seriály

2016 Gilmore Girls: A Year in the Life (TV seriál)
Summer (E03)
Spring (E02)
Winter (E01)
2011 Americký táta (TV seriál)
A Ward Show (S08E03)
2007 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Šťastnou cestu (S07E22)
Dokud to neprolomíme (S07E21)
Lorelai, Lorelai (S07E20)
další epizody (8)
2006 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Pleťte, lidičky, pleťte! (S07E09)
Velký zápach (S07E05)
Lorelai a její první kotillon (S07E03)
další epizody (4)
2005 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Nová a vylepšená Lorelai (S06E01)
Tak řekni něco (S05E14)
Blues svatebních zvonů (S05E13)
2004 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Vzpoura proti Taylorovi (S05E04)
Psáno ve hvězdách (S05E03)
Láska si nevybírá (S05E01)
další epizody (5)
2003 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Festival živých obrazů (S04E07)
Tady platí základní pravidla (S04E05)
Společenský tanec a italské sušenky (S04E01)
další epizody (6)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Ping Ping a Song (S07E10)
2002 Still Standing (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Díkůvzdání (S03E09)
Taneční maraton (S03E07)
Vejce nadivoko (S03E06)
další epizody (8)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Slavnostní večeře (S02E10)
Nick a Nora/Sid a Nancy (S02E05)
Svatba má červenou (S02E03)
další epizody (6)
2000 As Told by Ginger (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Utajený polibek (S01E07)
Narozeninové večírky pro Rory (S01E06)
Pohřební hostina (S01E05)
další epizody (5)
1998 Thornberryovi na cestách (TV seriál)
1994 Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
Dinosaurové (TV seriál)
Georgie Must Die! (S04E14)
V hlubokém lese (S04E13)
Pracující dívka (S04E12)
další epizody (14)
1993 Dinosaurové (TV seriál)
Klipy ze života dinosaurů II (S03E22)
Charleen a její úžasné lidské bytosti (S03E21)
Nejsme sami (S03E20)
další epizody (11)
1992 Dinosaurové (TV seriál)
Víkend v divočině (S03E10)
A přece se točí (S03E09)
Rodičovské oprávnění (S03E08)
další epizody (21)
1991 Dinosaurové (TV seriál)
Jak to myslel předák Harrys (S02E13)
Den ledniček (S02E12)
Pomíchaná vajíčka (S02E11)
další epizody (18)
Yo Yogi! (TV seriál)
1990 Drobečkové (TV seriál)
1984 Charles in Charge (TV seriál)
1982 9 to 5 (TV seriál)
Gloria (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
1977 Fred Flintstone and Friends (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
Pebbles and Bamm-Bamm Show, The (TV seriál)
1969 The Courtship of Eddie's Father (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Dokumentární

2016 Norman Lear: Just Another Version of You
1995 50 Years of Funny Females (TV film)

TV pořady

2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
1998 Hollywood Squares (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1990 Match Game, The (TV pořad)
1984 Super Password (TV pořad)
1982 Women I Love: Beautiful But Funny (TV pořad)
1978 The 30th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1976 The Alan Hamel Show (TV pořad)
1972 The 24th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1970 Tim Conway Comedy Hour, The (TV pořad)
1969 The David Frost Show (TV pořad)
1967 The Smothers Brothers Comedy Hour (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace