Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Student genetiky Max měl vždycky problémy s dívkami. Ten poslední se mu přihodil, když omylem naklonoval novinářku Kate, dívku, o jaké vždy snil. Zničit tak půvabný klon by ale bylo škoda. A tak se Max, s pomocí svého kamaráda Henryho, pustí do dalšího experimentování. Z Repli-Kate se stane dokonalá žena! Prostě ji stačí nastavit tak, aby se chovala jako chlap. Kate popíjí pivo, sleduje fotbal, věnuje se žhavému sexu a zanedlouho se stane nejpopulárnější dívkou na škole. Ale nic netrvá věčně a Max zjistí, že ani tohle nastavení zas až tak ideální není... (Magic Box)

(více)

Recenze (110)

fars 

všechny recenze uživatele

Opravdu hodne jednoduchy a samoucelny scenar, prvni pulka filmu je spise nudna, ovsem cim vice Repli-Kate dospiva, tim vice je film zabavny. V celku prumerna zalezitost. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

V podstatě nijak složitý děj k tomu překrásná Miss USA a opět výborný Eugene Levy. Co nám z toho výjde, no přece docela dost vtipná a odpočinková komedie. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Naprosto pohodová a vcelku i úsměvná komedie těžící z nechtěného naklonování hrdinovy milé a jejich vzájemné prolínání dějem. Komedie přesně určená k odpočinku, nemusí se u ní přemýšlet a stačí se jen nechat bavit. A někdy taková prostoduchá komedie neuškodí. ()

Tomasso001 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá, prostoduchá komedie, ale myslim, že se celkem dostkrát člověk zasměje díky zajímavému tématu a proto se kouká na komedie ne? Je lepší shlédnout tenhle kousek a zasmát se, než vidět 10 rádoby komedií s hlubším posláním a nevědět ani na jaký žánr se právě koukáte. ()

asirtes 

všechny recenze uživatele

Natrhnutie prdele možné. Bránice už menej. Každopádne Ali Landry je možné uveriť, že z koláčov má najradšej penis. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Maxovi (James Roday) se při testování genetického replikátoru nedopatřením podaří místo křečků naklonovat sympatickou novinářku Kate (Ali Landry). Než stihne vymyslet, jak se z průšvihu dostat, tak jeho kamarád Henry vymyslí elegantní řešení. Společně se pokusí naučit replikovanou Kate chovat se tak, aby neměla takové ty ženské požadavky (květiny, romantické filmy), ale naopak aby měla ráda pivo, fotbal a sex. Jenže brzy Max zjišťuje, že na ženském chování přece jen něco je, a že je vlastně zamilovaný do původní Kate... Je jasné, že od filmu tohoto typu nelze čekat nějakou ušlechtilou zábavu. Na druhé straně ale film docela vtipným způsobem ukazuje, jak to vlastně s náma chlapama je. Některé situace jsou dokonale vtipné (nákup spodního prádla pro Kate i Repli-Kate zároveň), ale s postupem filmu se vtip trochu vytrácí, a naopak začínají některé scény působit trochu trapně (naklonovaný Eugene Levy ...). Celkově trochu slabší průměr, ale když vidím to hodnocení okolo, tak se za 3* ani trochu nestydím.. ()

fefee 

všechny recenze uživatele

"...když jste tu všichni tak kto mi líže koule?" :D Strašná hovadina! ale čo už keď som to pozrel tak to aj ohodnotím. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Musí se nechat, že jsem k tomuto filmu přistupoval s tím, že to bude jasný odpad, ale příjemně mě to překvapilo, záchvaty smíchu nečekejte, ale úplná blbost to také není. ()

misstake 

všechny recenze uživatele

Tak jsem zase po čase narazil na příjemné překvapení. Čekal jsem standartní teenagerovku, ale dostal jsem trochu víc. Oproti ostatním filmům svého druhu má docela originální námět, o němž si myslím (narozdíl od některých jiných zdejších uživatelů), že je plně využit. Jasně, občas je to přes míru, ale účel filmu bavit se většinu filmu splněn a jako u jedné z mála těchto komedií se taky pořádně zasmějete. Plusem je absence fekálního humoru. Minusem, který nejsem stále sto pochopit je naopak absence odvážnějších sexuálních scén, alespoň nějaké to obnažené ňadro hlavní hrdinky nám mohlo být nabídnuto, když už to stejně celé je o sexu (to se ovšem týká drtivé většiny amerických teenagerovských komedií). Když se to ale vezme, tak částečně je film splněným mužským snem, protože přiznejme si, že takovou ženskou bychom chtěli všichni alespoň na týden mít. ()

rozbris 

všechny recenze uživatele

Vymyslet nápad tohoto filmu a k tomu scénář nemusel být asi velký oříšek, staří se prohrábnout v hlavě chlapa a film je na světe - Repli-Kate. Taky bych si jednu takovou stvořil, Vy snad ne?:-D ()

Reklama

Reklama