Reklama

Reklama

Back to the Future... The Ride

všechny plakáty

Obsahy(1)

Čtyřminutová show - atrakce ve filmovém městečku UNIVERSAL STUDIOS v Los Angeles na motivy slavné trilogie. (DjLAky)

Recenze (8)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Blbost, která na videu ala youtube je opravdu špatným vtipem, kterému se nikdo nesměje. V Imaxu ve 3D by to mohlo být (pokud by mi bylo o 10-15 let méně:)) vcelku fajn, ale když se vezme v potaz ještě délka, tak nechápu, kdo by za to vyhodil jedinou korunu (resp dolar). ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Komediálnu sci-fi trilógiu amerického režiséra Roberta Zemeckisa "Návrat do budúcnosti" doslova milujem. Už som ju videl nespočetne veľa krát a stále ma baví. Neváhal by som si ju kuknúť znova hoci aj hneď teraz. Je to pre mňa neopozerateľná záležitosť. Marty McFly, doktor Brown a ich cestovanie časom. Super! "Back to the Future... The Ride" je krátky bonus ku tejto filmovej sérii. Je to v podstate akýsi simulátor jazdy na DeLoreane. Niečo ako demo závodnej počítačovej hry. Dosť zbytočný krátkometrážny snímok, ktorý ma nijak zvlášť neoslovil. ** ()

Webb 

všechny recenze uživatele

Tak toto je opravdu jen pro skalní fandy této kultovní trilogie, kteří vždy vyžadují nějaký ten bonbónek navíc. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

No, ono to je primárně točené pro speciální kino ve studiích Universal pro návštěvníky. Měl jsem to štěstí, že jsem tam byl a na té atrakci seděl. Vyfasovali jsme 3D brýle, lavice, na kterých jsme seděli, se nakláněly doleva, doprava, nahoru, dolů, přesně podle děje a pohybu auta, když se na plátně objevil dým, čuchali jsme ho taky, zvuky nás obklopovaly ze všech stran... Za mne skvělých pár minut, na které jsem čekal hadovitou frontu asi minut dvacet. Ještě že to jelo ve třech "kabinách" současně. Ale těžko to může obstát jako samostatný filmeček, bez těch osobních dojmů. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

To bych musel zažít osobně, abych to mohl patřičně ohodnotit, jelikož ze záznamu na YouTube prostě nejde prožít tu atmosféru. Ale tak vypadalo to zajímavě, jen škoda, že si to nikde už nejspíš naživo nevyzkouším. 3* ()

DjLAky 

všechny recenze uživatele

Je to dohromady asi desetiminutová show - atrakce, ve filmovém městečku UNIVERSAL STUDIOS v Los Angeles na motivy slavné trilogie BTTF. Vejdete do budovy, což je jakoby nová laboratoř Dr. a po zdlouhavém vyčkání v řadě procházíte chodbami laboratoře a nakonec usednete v jedné z mnoha garáží do 4dvéřového DeLoreanu, kde se vleze až šest návštěvníků. Ve chvíli, kdy jsou ve všech zdejších garážích (cca 20 a ve dvou patrech) demonstrovány na LCD panelu zavěšeném na dveřích garáže před Vámi bezpečnostní prvky a že se máte připoutat (připomínalo mi to hodně letadlo:-) ), tak DeLorean nastartuje, dveře garáže se otevřou a Vy vyletíte ven (DeLorean je připevněn na velkém pohyblivém rameni) a ocítáte se před velikým plátnem. Je to úplně to samé, jako v Praze IMAX, ale s tím rozdílem, že nemáte 3D brýle a chuť prostoru a pohybu Vám udává s Vámi se pohybující auto. Když sedíte vepředu tak můžete zpoza malého paravánu vidět všechny DeLoreany okolo Vás. Filmek zde: http://www.youtube.com/watch?v=_QVlJ7X0IXU . Jsem fanda BTTF. Dokonce i přemýšlím o zakoupení DeLoreanu, pokud se opravdu od r. 2010/11 bude v Evropě znovu sériově vyrábět a každému, kdo je na tom stejně, doporučuji si na tento filmeček někde ve studiích UNIVERSAL (3x po US) zajít. Výborné pobavení a originální využití systému IMAX. ()

waltclock 

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak tohle může být vedené jako film na CSFD, ale když je to pár minut, co přicestoval Marty do budoucnosti, tak musím udělit pět hvězdiček. Koukat se na youtube nemá smysl, tohle se musí prožít. Je to už šestnáct let a podle mě je to pořád nejlepší virtuální realita, na které jsem kdy byl. Bohužel dnešního dne se dožila už jen verze zábavním parku Universal Studios v Japonsku, takže pro příznivce této série, pokud budete někdy v Japonsku, tak must see, nebo spíš must Fly :) ()

Reklama

Reklama