Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nadpřirozená vražedná síla potřebuje k přežití nové duše.
Skupinka studentů provádí výzkum místních kultů a rituálů. Objeví ale šokující fakta a ve svém pátrání se pouští za bezpečné hranice. To vyústí až v uvolnění nadpřirozené vražedné síly. Začíná nejen boj o jejich životy, ale hlavně o jejich duše. (oficiální text distributora)

Recenze (21)

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

...hladať pozitíva v tomto filme je ťažké....ale podarilo sa: sympatické herečky v podobe Rachel a Taryn......a tým by som asi aj skončil......inak...úvod ešte ujde ...potom však začína riadna béčková nuda....a keď sa to trošku rozhýbe a začne sa tam zabíjať ....tak je to jak cez kopirák .....B-čkovosť z tohoto snímku priam srší...čo by problem samo o sebe byť nemusel....nebyť veľmi slabého scenára. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Zdejší hodnocení tentokrát opravdu nelže, tenhle film je v černých číslech naprosto zaslouženě. A moje utrpení u něj bylo o to větší, že proti svým zásadám jsem si ho musel znechuceně pustit s českým dabingem, protože originál jsem nesehnal. Kromě Rachel Miner všichni herci na odstřel; první by šla ke zdi vulgární a laciná šlapka v roli univerzitní profesorky, hned po ní otravný špekoun (i když toho bych radši než kulkou vlastnoručně umlátil kladivem). Co dál - příběh a jeho zpracování je ještě dementnější a zoufalejší, než devadesát procent dílů seriálu Charmed (Čarodějky), nevím co víc k "tomu" napsat. Jedna zimomřivě blikající a skomírající hvězdička za Rachel. ()

Reklama

drankeryth odpad!

všechny recenze uživatele

Ohhhh, toto je dost nudny film, v ktorom hlavny zloduch vysaval zivoty z mladych teenegeriek a vobec nevyzeral ze by sa ho mal niekto bat. Pocas filmu ma chytali driemoty od toho napinaveho deju:) Ani vrazdenie teenegeriek nemalo ten spravny smrnc, ktory by ma ohromil. Tento film u mna sa dostava hlboko do prepadlistia dejin, z ktoreho sa tak lahko nevyhrabe. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Furt jsem se kroutil na postely a modlil se ať to skončí, bohužel tohle jaksi nevyšlo, ze začátku vypíchávání očí ušlo, ale později to šlo hluboko do země. A to hlavně díky neuvěřitelné nudě. JSem zklamán čekal jsem víc(A navíc jsem film zkoukl až na po třetí), ale i tak musím dát 2*, za začátek, a poměrně zajímavý námět. ()

J*A*S*M odpad!

všechny recenze uživatele

Ach bože, že já si už nedám pokoj a stále se dívám na všeobecně podprůměrně hodnocené filmy a čekám, že mě příjemně překvapí. Cult je dalším krásným příkladem totálně zabité hodiny a půl. Něco jako atmosféru tu vůbec nehledejte, záporák je k smíchu, herci špatní, navíc hrozně nesympatičtí, a děj je hloupý, nelogický a se spoustou nesmyslů. Tady ovšem Cultu možná křivdím, protože je možné, že jsem několikrát na chvilku usnul a mohl jsem tak přijít o nějakou veledůležitou scénu. Každopádně znovu si to pouštět nebudu, jestli někomu přišel děj tohodle filmu dobrý a chytrý, dejte mi prosím vědět, ať vím, jestli jsem udělal chybu a opravdu jsem při sledování klimbal nebo ne... ()

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v La Miradě v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama