Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nalezení Cartmanova leprechauna je jen začátkem tohoto šíleného příběhu tvůrců Treye Parkera a Matta Stonea o říši představ. Před kluky se otevírá veškerá fantazie celého světa, dveře do úplně nové dimenze... a k tomu jedna soudem nařízená dohoda - lízat Cartmanovy koule. Kdo nakonec vyhraje? (hippyman)

Recenze (188)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

8.6.2010 ~ Recyklovaná úchylná morbidní fekální trapárna, tvářící se jako úchylný morbidní fekální černý humor. Ten "humor" jsem ale nepostřehl. ...fakt jsem z jiného světa... ~ Fakt nechápu, co se může zdát tak moc srandovního na snůšce již, díky samotnému South Parku, okoukaných a ne moc originálních vtípků, zadupaných do země rádoby zábavně morbidním, ovšem pouze rádoby, navrch fekálním humorem ála žáci 4. třídy pomocné školy. ~ Kyle se vsadil, upsal, že když uvidí živého Leprikóna (nějaký skřet), bude muset Cartmanovi lízat koule. Skřeta uvidí a vymáhání lízání se táhne celým příběhem. Do toho teroristé vpadnou do lidské představivosti, kde se mydlí dobré vymyšlené postavy s těmi zlými, všechno hoří, stříká, padá, chcípá, je znásilňováno, do toho se objeví pár rádobyvtipných cameo, které jsou možná velmi drobnými místy trefné, ale neúsměvné. ~ Milý deníčku, bez tohohle bych se zcela obešel. Tak jako bez 80% celého seriálového South Parku. Prostě nejsem na tenhle typ humoru a tak zjevně ani ne z týhle planety. "E.T. go home!!!" ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Nejzábavnější South Park, jakej jsem kdy viděl. Parodie na Hvězdné války, Hvězdnou bránu, Pána prstenů a další filmy. Setkáte se zde s Lukem Skywalkerem, Gandalfem, Aslanem, Wonder Woman, Frankensteinem, Freddie Krugerem, Melem Gibsonem, který si kroutí bradavkami, Kurtem Russelem a vánočními znásilňujícími veverkami, které shání po lese AIDS. Totální mazec. A nakonec vše dobře dopadlo i pro Cartmanovy koule ()

Reklama

matezzz 

všechny recenze uživatele

Tohle budete buď milovat, nebo nenávidět! Příznivci seriálu určitě budou souhlasit s tím prvním. Parádní satira na vše, co jsme kdy mohli ve svých představách vymyslet a nejen na to. Skvělá je parodie na Shyalamana a hlavně na M. Baye :-))) Pár dnů po shlédnutí jsem teprve zjistil, že jde vlastně o tři po sobě jdoucí díly z 11. série. ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Dočká se Cartman lízání svých koulí? Který ze slavných režisérů (Michael Bay, Mr. Night Shaymalah, Mel Gibson) poradí americké vládě jak na teroristy? Bude zachráněn Imaginationland? Otázky vám zodpoví trilogie SP spojená v jeden film. Výborná je především přítomnost filmových herců, postav a utahování si z nich. Vidět můžete např. Kurta Russella, Morpheuse, Luka Skywalkera, Freddyho Krugera, Pepka Námořníka a spoustu dalších. .A pokud se budete pozorně dívat, v Imaginationlandu mužete spatřit např. Predátora, Vetřelce, Ronalda McDonalda, Flashe, Djokera, Gremlina atd. Nabízí se i náběh parodíí na několik filmů. Zkrátka Imagination...Imagination...Imagination... ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Nebýt přehnané zápletky "suck my balls" - kdy tahle věta zazní ve filmu tak 45 krát - mohl to být vyrovnaný nástupce Pekla na zemi. Bohužel to tak nedopadlo, ale Imaginationland je nejvíce parodující South Park a dělá skrytou reklamu New Age :-) I tak slušná zábava. __ Superpero, nech se vyšetřit voe! ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama