Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nalezení Cartmanova leprechauna je jen začátkem tohoto šíleného příběhu tvůrců Treye Parkera a Matta Stonea o říši představ. Před kluky se otevírá veškerá fantazie celého světa, dveře do úplně nové dimenze... a k tomu jedna soudem nařízená dohoda - lízat Cartmanovy koule. Kdo nakonec vyhraje? (hippyman)

Recenze (188)

MATADOR 

všechny recenze uživatele

"Tohle je důkaz, že MenBearPig žije, odlétám, fííííí." Když jsem zjistil, že je část jedenácté série rozdělena na "trilogii", poněkud jsem se zhrozil. Čekal jsem docela podivné tři díly, které jen tak plynou a vtipu moc nebude. Začlo to sázkou o lízání Cartmanových koulí a přešlo to do úžasného dobrodružství, ve kterém byli hrdinové všichni. Docela sranda vidět Freddyho Kruegera, jak se bojí Cartmanových imaginárních zvířátek ;-) ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Peklo na Zemi bylo určitě lepší. Tady mě vzal hlavně Al Gore přeslečený za nějakého Supermana, dále nebyly špatné Camea Kurta Russella a Predátora. Co se týče linie s Imaginationland je to jasně 5 hvězdičkový nářez, ale co proboha mělo znamenat neustálé omílání těch koulí? Cartman tentokráte zklamal na célé čáře. Ale jelikož téma South Park mě vždy potěší nebojím se pustit film kdykoli znovu a královsky se bavit. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Typický South park. Síce to nie je také hudobné ako Peklo na zemi, ale rôznorodé je to viac než dosť. Staré známe postavy sa vracajú a najslávnejšie ikony tu pobehujú z miesta na miesto a popritom rozprávajú pamätné hlášky. Zasmial som sa a bol som morálne poučený tak ako to u south parku býva. P.S. Tie diabolské zvieratká Pepka slušne rozmrdali. ()

4daPeace 

všechny recenze uživatele

Verdikt: Čeho je moc, toho je příliš a to platí pro toto dílko. Vtipy jsou vtipné, třeskutě vtipné až se posléze stávají trapnými, vlezlými a otravnými - viz. Cartman a jeho posedlost koulemi. Pochvalu si zaslouží Kurt R., Michael B., Mel G., Manoj Night S. a lesní vánoční zvířátka, obzvláště méďa :-) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tak nakonec Cartmanovy koule byly úspěšně vylízány, Kurt Russell s Pepkem námořníkem řádně znásilněni lesními zvířátky a Ježíš s M60 spolu se Santou seřezali všechny zlý představy včele s mědvědoprasočlověkem, Fredy Krugerem, Pinheadem a Jasonem Voorheesem. Prostě vše jak má být + dokonalý "camea" Michaela Baye, Shyamalana a Mela Gibsona ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama