Reklama

Reklama

Penny se bojí

všechny plakáty
Trailer

Osmnáctiletá Penny Deerbornová má panický strach z aut - jako malá totiž přežila hrůzostrašnou autonehodu, při níž mohla jen bezmocně přihlížet, jak její těžce zraněná máma v příšerných bolestech nekonečně pomalu umírá... Její terapeutka Orianna se rozhodne pomoci utrápené dívce zbavit se její neobvyklé fóbie přímou konfrontací s jejím největším strachem, a tak ji jednoho dne naloží do auta a společně se vydají na dlouhou cestu do hor! Jenže místo požadovaného uzdravujícího procesu se dostaví pravý opak... (TV Horor Film)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (66)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Penny sa bojí". Priznám sa, že keď som si púšťal tento americký slasher horror som sa bál aj ja. Bál som sa, že to bude premárnených devätdesiat munút môjho života. Mal som silnú predtuchu, že to nebude stáť za veľa. Terapeutická cesta starým bavorákom traumatizovanej teenagerky Penny a jej nesympatickej psychologičky do odľahlých hôr, ktorá sa premení na boj o život, bola presne taká hlúposť ako som sa obával. Tekže Penny sa bála a ja som sa nudil. ** ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Elvine, co se děje? Nemůžu tu trčet celou noc...uááá, chropt, huhl, uch." První pravidlo - dvě ženský se nevydají samy autem do hor. Druhé pravidlo - nevezmou stopaře. Třetí pravidlo - nezavezou ho na opuštěné místo, jak si přál. Čtvrté pravidlo netřeba, páč je to už jedno. Penny je magorka a k tomu na prášcích. Navíc je děsně neposlušná, a tak v podstatě všechno pěkně zaviní. No a dle poslední scény je jasné, že je navíc úplně blbá. Les je fajn, napětí místy dobré a na opuštěné místo je tu dost mrtvol, takže ucházející oddechovka. „Jsem z toho venku! Jsem! Jsem..." ()

Reklama

Mordenroth 

všechny recenze uživatele

Niekoľko nelogickostí by sa ešte dalo odpustiť. Film má totiž miestami celkom solídnu atmosféru (a jednu dosť dobrú ľakačku). Po určitom čase som však začal byť trochu nervózny a mal som pocit, že snímka trvá už viac ako 90 minút. V tej chvíli som sa pozrel na hodinky a zistil krutú pravdu - ubehlo len 60 minút. Z námetu tak radšej mohla vzniknúť napríklad jedna epizódka z Masters of Horror. S prižmúrením obidvoch očí dávam 60%. ()

farmnf 

všechny recenze uživatele

Tento panický blábol jsem schopen natočit na Nokia N8 za 5 dní s nákladem 500 dolarů ve full HD. Donutit nějakou třeťořadou ochotnici řvát a vzdychat 92 minut není až takový problém. Film jsem si opatřil kvůli Mimi Rogers ale zde jen s otevřenýma očima hraje nehraje mrtvolu. Třeba se tak strašně ožrala, nevím. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

V paměti mi utkvěla asi jen koza Tammi Filor, protože jinak není Penny Dreadful nijak poutavým hororem s umaštěným, ale nemastným vrahem, nepříjemně ukňouranou hlavní hrdinkou a pointou, která snad nemohla být fádnější... a to ve mně chvíli sílilo podezření, že to nakonec bude ve stylu Noc s nabroušenou břitvou , ale nebylo no, čili nelogický, ale šokující konec taky nakonec nebyl:) ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno