foto

Casey Sander

  • nar. 6.7.1956 (64 let)
    Washington, District of Columbia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bring Me the Head of Lance Henriksen
2018 Vice
2010 Bláznivá svoboda
Heaven's Rain
2007 Bacha na balóny
Záhadná žena: Rudá mafie (TV film)
2006 16 bloků
Jak jsem se stal psem
Penny se bojí
Záhadná žena: Na první pohled (TV film)
Záhadná žena: Nemluvně (TV film)
Záhadná žena: Vykoupení (TV film)
2005 Detektiv (TV film)
Záhadná žena: Fotografie (TV film)
Záhadná žena: Hra (TV film)
Záhadná žena: Vražda v lázních (TV film)
Záhadná žena: Zpěv smrti (TV film)
2004 Drsné městečko (TV film)
2003 Tim Allen Presents: A User's Guide to 'Home Improvement' (TV film)
1999 Lord of the Road
1996 Chuť strachu
Dokonalost za každou cenu (TV film)
Únos letu 285 (TV film)
1995 Tajemství mého muže (TV film)
1994 Summertime Switch (TV film)
1993 Rio Diablo (TV film)
1992 Smyslná orchidej 2
Willing to Kill: The Texas Cheerleader Story (TV film)
1991 37. patro v plamenech (TV film)
Noční můra (TV film)
Podveden (TV film)
Poprvé (TV film)
1990 Predátor 2
Vesmírní nájezdníci
1989 Prachy, moc a vražda (TV film)
1988 Pointa
1987 Zátah
1986 Chlapec - krysa
Škola letušek
1985 Dopravní přestupky
Streets of Justice (TV film)
1984 Dvojník

TV seriály

2019 The Neighborhood (TV seriál)
Welcome to the Scooter (S02E11)
Ranč (TV seriál)
Nová tvář budoucnosti (S04E09)
Bez boje (S04E08)
2017 The Orville (TV seriál)
If the Stars Should Appear (S01E04)
Colony (TV seriál)
Ronin (S02E13)
Sublimation (S02E03)
2016 Agent Carter (TV seriál)
Life of the Party (S02E06)
A View in the Dark (S02E02)
Grace a Frankie (TV seriál)
Zkouška (S02E05)
2015 Castle na zabití (TV seriál)
Pod povrchem (S08E04)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Dozvuky Spocka (S09E07)
Chirurgové (TV seriál)
Co jsme ztratili v ohni (S12E08)
2014 Silicon Valley (TV seriál)
Zakladatelská listina (S01E03)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Lovec námořníků (S06E06)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Manipulace jídelním stolem (S07E16)
2013 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Anulace na Den díkůvzdání (S07E09)
2012 Laboratorní krysy (TV seriál)
Marvin Marvin (TV seriál)
The First Family (TV seriál)
Strážce pořádku (TV seriál)
When the Guns Come Out (S03E06)
Průměrňákovi (TV seriál)
Díkůvzdání IV (S04E08)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Technika vykuchání ryby (S06E10)
Reflexe odpočtu (S05E24)
Akcelerace startu (S05E23)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Divining Rod (S07E21)
2011 Drsná Harry (TV seriál)
Z deště pod okap (S02E05)
Strážce pořádku (TV seriál)
Save My Love (S02E07)
Blaze of Glory (S02E06)
Průměrňákovi (TV seriál)
Milá rodinka (S03E08)
Velký test (S03E05)
Kriminálka New York (TV seriál)
Crossroads (S08E08)
2010 Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
Zákon gangu (TV seriál)
Znovu doma (S03E12)
Razie (S03E06)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Les-bro (S05E08)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Na kolenou (S04E10)
2008 Mentalista (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Země minulosti (S06E04)
2007 Studio 60 (TV seriál)
The Harriet Dinner: Part II (E14)
The Harriet Dinner: Part I (E13)
2006 Sons & Daughters (TV seriál)
2004 Rodney (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Vždy věrný (S01E23)
2003 Vzkvétající město (TV seriál)
Sinaloa Cowboys (S01E12)
2002 George Lopez (TV seriál)
Deník zasloužilé matky (TV seriál)
Radostná dřina (S01E19)
Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Thirty-Nine (S02E17)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Pekelné zvony (S06E15)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Léčka (S07E07)
2000 God, the Devil and Bob (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Syn pláže (TV seriál)
Tucker (TV seriál)
1999 Ladies Man (TV seriál)
The Norm Show (TV seriál)
My Name Is Norm (S01E05)
Dharma & Greg (TV seriál)
Bed, Bath and Beyond (S02E22)
Kutil Tim (TV seriál)
Velké finále Kutila Tima (3. část) (S08E27)
Zachraňte železářství (S08E21)
1998 Maggie (TV seriál)
Grace v jednom kole (TV seriál)
Down in the Boondocks (S05E14)
Grace Under Class (S05E13)
Fall from Grace (S05E12)
další epizody (6)
Kutil Tim (TV seriál)
Hledání ztracené Vrby (S07E19)
1997 Grace v jednom kole (TV seriál)
The Victory Tree (S05E08)
Riverboat Queen (S05E07)
Finders Keepers (S05E06)
další epizody (21)
Kutil Tim (TV seriál)
Hra svalů (S07E04)
1996 Chameleon (TV seriál)
Grace v jednom kole (TV seriál)
A Holly Jolly Christmas (S04E12)
Grace Tests Out (S04E11)
Fire Music (S04E10)
další epizody (25)
1995 NewsRadio (TV seriál)
Grace v jednom kole (TV seriál)
Emmet, We Hardly Knew Ye (S03E12)
Emmet's Secret (S03E11)
Sleeping Together (S03E10)
další epizody (24)
Kutil Tim (TV seriál) - a.z.
Zkažený žaludek (1. část) (S04E22) - a.z.
1994 Grace v jednom kole (TV seriál)
The Holidays (S02E12)
Grace vs. Wade (S02E11)
Ka-Boom (S02E10)
další epizody (23)
1993 Grace v jednom kole (TV seriál)
Keeping Faith (S01E11)
Say Goodnight, Gracie (S01E10)
Grace in the Middle (S01E09)
další epizody (10)
Odpadlík (TV seriál)
Dávej, ber (S01E13)
1992 Krok za krokem (TV seriál)
Pozvání do klubu (S01E19)
Fresh Prince (TV seriál)
Jak jsem trávil prázdniny (S03E01)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
Reasonable Doubts (TV seriál)
thirtysomething (TV seriál)
Melissa in Wonderland (S04E22)
1990 Příběhy ze života (TV seriál)
Snílek (TV seriál)
1989 Dragnet (TV seriál)
Hardball (TV seriál)
Live-In (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál) - a.z.
We're Outta Here: Part 1 (S04E25) - a.z.
1988 Empty Nest (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Asi budu muset změnit plán (S01E21)
Musel jsi to být ty (S01E13)
1987 Charmings, The (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Kouř ti stoupá do očí (S01E10)
Miluj mě nebo mě opusť (S01E09)
Second Chance (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
A Visit from Little Sven (S03E09)
1986 Designing Women (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
Our House (TV seriál)
Valerie (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Punky Brewster (TV seriál)
The Master (TV seriál)
V (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Zbaven služby (S03E07)
1983 Hotel (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky