foto

Chad Todhunter

  • nar. 22.9.1976 (41 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Living Among Us
2015 Toxin
2014 Captain America: Návrat prvního Avengera
2006 Penny se bojí
2002 Scream at the Sound of the Beep
2000 Co se vaří?
Highway 395
1999 Nepolíbená
Téměř bez šance
1996 Robin z Locksley (TV film)
1992 Killer Among Friends, A (TV film)

TV seriály

2016 Shooter (TV seriál)
Killing Zone (S01E06)
Strange Ones (TV seriál)
2015 Tým Škorpion (TV seriál)
Crossroads (S01E20)
Strážce pořádku (TV seriál)
The Promise (S06E13)
Fugitive Number One (S06E11)
2013 The Fosters (TV seriál)
2011 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Duše v ohni (S04E11)
Ať shoří celý dům (S04E10)
Musíme odsud pryč (S04E09)
další epizody (5)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Kousnutí z lásky (S10E06)
2009 Doktor Mozek (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Dobrý den, Dextere Morgane (S04E11)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Zastrašování (S06E15)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Cane (TV seriál)
Ve městě hurikánů (TV seriál)
2006 Žralok (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Žena v písku (S02E08)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
LAX (TV seriál)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1999 Dobro proti zlu (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Anne (S03E01)
1997 Advokáti (TV seriál)
Ninja Turtles: The Next Mutation (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
1994 Správná pětka (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1992 Odyssea (TV seriál)
1991 The Commish (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace