Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá absolventka právnické fakulty Emily Reedová dostane místo u velké právnické firmě jako asistentka vitální Claudie Lionesové. Odlétá s ní do Rio de Janeira, kde mají zachránit firmu provádějící rekonstrukci hotelového komplexu u moře. Tady se dívka za zvláštních okolností seznámí s podivínským milionářem Jamesem Whaleerem. Jejich vztah plný jiskřivého erotického napětí, prochází řadou proměn. Emily se do záhadného Whaleera zamiluje, stejně jako před lety její nadřízená Claudia. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (77)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

I vzhledem k velmi nízkému hodnocení tohoto kousku, já tento film docela můžu. Carré Otis byla v mladá docela kočka a v tomto kousku byla jeho ozdobou. Příběh samotný byl sice do jisté míry recyklací jiných a úspěšnějších filmů, ale erotické jiskření nešlo přehlédnout a je jen škoda, co se později s této herečky stalo. Jacqueline Bisset tu dostala na můj vkus až žalostně málo prostoru, no a Mickey Rourke (sex symbol té doby než se z něj stalo doslova hotové chodící monstrum) si viditelně užíval své obsazování do podobných kousků. Ožužlal bradavky nejedné „samice“ té doby – no budiž mu to přáno. Horší když se teď podívá do zrcadla… ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Tenhle film má jedinou kladnou stránku, a to je pani Karé Otisová, která je naprosto k nakousnutí. Zbytek filmu je tak nehorázná hovadina, že jsem se místy až styděl. Třešnička na dortu z odpadků je ale Miky Rourka - kdyby místo něj byl v hlavní roli nabotoxovanej šimpanz v kožený bundě, nemohl by být výrazně horší. Poslední poznámka - pokud čekáte, že se ve filmu objeví něco vzrušujícího, například Mikyho přirození, máte smůlu. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Zalman King sa pokúsil naviazať na úspech 9 a pol týždňa, respektíve na ňom parazitovať, čo pochopiteľne nemohlo dopadnúť príliš slávne. Výsledkom je nechcene smiešny Mickey Rourke, ktorého snaha byť extra cool a neodolateľný sa absolútne míňa účinku. Ženské v jeho okolí sú tak z neho neustále nadržané, sex s nimi by mal na plátne pôsobiť zmyselne a osudovo, čo možno ako tak fungovalo koncom 80tych rokov, dnes je už celkový feeling filmu značne zastaralý. Zmyselná orchidea je viac póza a kalkul ako film so zmysluplným scenárom. A zrejme asi aj film, ktorý načas trochu pridusil sľubnú kariéru inak charizmatickému Rourkeovi. ()

eye candy 

všechny recenze uživatele

Shit uz to tak vsechno vicemene shrnul, erotiky min nez malo, romantiky min nez erotiky, zato priblblych dialogu tech tam zelmanek nacpal vic nez dost a chudakovi mickeymu tomu uz zbyva jenom na sebe zacit zgryndat a bude jak pravy blbecek po lobotomii a vubec vlastne ani nevim proc tomu ty 2hvezdicky davam, ale stejne jsou jeste o dost horsi filmy ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Rourkův spin-off 9 1/2 TÝDNE, jenž je významný snad jen proto, že se při natáčení seznámil se svou budoucí ženou, modelkou Carré Otis, s kterou prožil mezi lety 92-98 bouřlivé manželství plné fetu, chlastu, nevěr a násilí. Jediný, kvůli čemu se na WILD ORCHID dá dívat, je jejich vzájemně jiskřivá chemie, jinak je to nehorázná sračka. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Film se natáčel v Bahii, v Riu de Janeiru v Brazílii a v New Yorku. Staveniště hotelu byla ve skutečnosti kostra hotelu v Salvádoru, který nebyl nikdy dokončen. Zhroutil se o několik let později po několika desítkách let, kdy stál opuštěný. (rafix)
  • Film se dostal na titulní stránky novin ve chvíli, kdy se objevilo tvrzení, že soulože v něm nebyly hrané, nýbrž skutečné. Oba hlavní protagonisté však fámu popřeli. (aluna)

Reklama

Reklama