Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Obyčejná žena zjistí, že globální streamovací služba zpracovala její život, včetně jejího tajemství, do dramatu, ve kterém hlavní roli hraje hvězdná herečka Salma Hayek. (Netflix)

Recenze (107)

scarfacer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ja jsem se teda skvěle bavil. Pravda, protože jde o Black Mirror, tak od začátku tak nějak tušíte, kam to cele spěje, ale stálo to za to. Nebyl to úplně perfektní díl, ale podle mě se řadí k těm lepším. Humor je důležitý v dnešní digitálně komprimované době. Díky. Jo a možná si díky tomu aspoň zapamatuju, jak vypadá Salma fokin Hayek, tohle se jí povedlo... snad ta pravá nebude na serial moc nasraná..."fuck Cate Blanchett" -to bylo boží :-D ()

Baru.Class 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl, kterej sice začíná dobře (protože je to Black Mirror a protože všichni očekáváme brilantní příběh a zápletku a mindblown a mindfuck twist), nicméně musím přiznat, že první díl za mě dost slabota. Nechci to úplně schazovat, ale prostě to bylo celkem nuda a o hovně? Zápletka asi OK, ale pokud to srovnám s předchozíma dílama, je todle opravdu tak na 20% toho, co Black Mirror umí. Takže snad další epizody přinesou něco chytlavějšího. ()

Reklama

exree 

všechny recenze uživatele

Roky čekání a další řada je konečně tady. Juchu. První díl je v podstatě v pohodě, ale… asi jsem na ní čekal moc dlouho. Rozjezd je pomalý a upřímně jsem se po pár minutách začínal nudit, každopádně bylo osvěžující vidět Streamberry a trochu netflixovské sebereflexe. Koncept epizody je fajn a docela jsem se bavil. Co mě ale trochu zklamalo je konec. Proč měli tvůrci potřebu naservírovat finálmí myšlenku na stříbrném podnose? Myslím si, že by bylo výrazně zajímavější nechat konec více otevřený, aby si divák mohl vytvořit vlastní teorie o realitě a simulaci (a jeho roli v obou). ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Black Mirror to rozjíždí s novou řadou a hned na úvod nám dává jeho klasické úvahy o A.I. a paradoxu moderní doby. Zpočátku se epizoda tváří jako živoucí noční můra jedné ženy, ale v závěru přechází do mrazivé teze o umělé inteligenci a do filozofických rozprav ohledně života neexistujících postav. Super. ()

novoten 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je tradicí, že každá třetí série začíná ženou, která narazí, pak narazí znovu a pak se to s ní veze takovým způsobem, že mi jí musí být líto, ať by provedla cokoliv. Nosedive byl nekompromisní natolik, že mě frustroval, Joan je nápaditější, praštěnější a v rovině meta tak nadnesená, že ji stavím o schod výš. Zároveň je ale natolik závislá na aktuálních tématech v čele se streamovacími službami, že jí hrozí, že snad z celého cyklu zestárne nejrychleji. O to víc jsem si ji ale užil právě teď. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (15)

  • Na domovské obrazovce Streamberry lze vidět pořad „Loch Henry: Truth Will Out“. Odkazuje se tak na nadcházející epizodu, která nese název Loch Henry (2023). (jirikzaboj)
  • Seriál „The Callow Years“ na streamovací službě Streamberry odkazuje na úplně první epizodu seriálu Národní hymna (2011), ve které se jmenuje premiér Spojeného Království Michael Callow (Rory Kinnear). (jirikzaboj)
  • Název titulu „Junipero Dreaming“ na streamovací službě Streamberry odkazuje na epizodu San Junipero (2016). (jirikzaboj)

Reklama

Reklama