Reklama

Reklama

VOD (1)

Teenagerův notebook infikoval virus, který ho postavil před nelehkou volbu: vykonat rozkazy, které mu chodí v SMS, nebo riskovat odhalení jeho intimních tajemství. (Netflix)

Recenze (115)

Endurion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dílu Sklapni a tancuj není absolutně co vytknout. Pro pořádnou nálož dystopie tu nejsou potřeba žádné sci-fi implantáty v mozku, úplně stačí počítačový virus, esemesky a nějaký znuděný hacker na druhé straně. Přestože jde na poměry Černého zrcadla o velmi civilní díl, je to jeden z nejpůsobivějších a nejbizarnějších. Skvěle zahraný, kompetentně natočený (ostatně obojí je u tohoto seriálu standardem), ale především brilantně napsaný. ()

Blueeyes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Technologicky nejblíže dnešku. Mám ale malé výhrady ke scénáři, zdál se mi to ve finále docela nepoměr v těch úkolech vůči míře provinění. Vážně by se sebou nechali ti hlavní hrdinové vláčet až tolik? To se mi nechce věřit. Navíc jsem věděla, na co že se Kenny na svém notebooku s takovým potěšením dívá už od scény se zapomenutou hračkou v restauraci. Až mě docela mrzí, že tohle pokaždé záhy prohlédnu předem, asi už mám příliš nakoukáno :-). Jinak velký palec nahoru pro Alexe Lawthera, ten kluk je f***ing genius :-). Nooo, a možná by mě tento díl vyděsil, kdybych měla taky nějaké to kompromitující tajemství. Ale nemám. Zato mám ale už od nepaměti přelepenou kameru beruškovou nálepkou :-) ()

Reklama

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sákra tak tohle bylo něco. Sice to není úplně originální téma, na čemž si tenhle seriál zakládá, ale na to seru, tohle bylo kurva dobrý. A na konci úžasnej plot twist s trollfacem. Skvělý herecký výkony a ta scéna v tý bance byla hodně intenzivní. No jo, co by lidi neudělali pro to, aby jejich kostlivci ve skříni zůstaly skrytý že. ;) Hodnocení: 9/10 ()

majec4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatial asi jedina cast kde sa popisovana spolocnost prakticky uplne podobala tej nasej. Takze z tejto stranky nezaujimava cast. Pri tom mnozstve roznych prikladov spolocnosti ma to ale hned od zaciatku oslovilo a fakt som bol plny ocakavania co bude vo veci. Celym dejom som presiel so zaujmom, lebo pointa bola jasna, atmosfera bola gradujuca, uz sa len dockat zaveru. A ten bol teda dost kruty. Opat mozeme polemizovat co bolo spravne, co nie, no cast ktora musi zaujat. Herci boli skveli, takze aj vdaka tomu idem do plneho poctu. ()

Karbos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak si to shrneme, někdo vás natočí při autoerotice vy mu hned pošlete svoje číslo, utečete z práce vykradete banku a pak se pokusíte o sebevraždu a následně umlátíte chlapa k smrti WTF ?:D přemíra snahy šokovat je tu tak absurdní že i když se to snaží tvářit strašně drsně a reálně , zvrhává se to v parodii sama sebe. Buď se měli scénáristi spokojit s reálnějšími kontůrami a odvést s nimi lepší práci a nebo se to nemají snažit prodat jako autentickou reálnou situaci, která může potkat každého z nás :) ** *IDEOLOGICKÉ ZAMĚŘENÍ: 3/10 MÍRA ZÁVADOVOSTI: 4/10 viz profil ()

Galerie (3)

Zajímavosti (9)

  • Příběh byl zasazen do Spojených států Amerických, aby postavy měly lepší přístup ke zbraním. (griph)
  • Charlie Brooker v rozhovore uviedol, že táto epizóda prešla mnohými rôznymi verziami, pričom niektoré neobsahovali posledný zvrat ani niektoré Hectorove (Jerom Flynn) temné tajomstvo. (Arsenal83)
  • Skladba hraná na konci tejto epizódy je „Exit Music for a Film“ od Radiohead. Pôvodne bola skomponovaná pre film Rómeo a Júlia (1996) a je jednou z najpopulárnejších skladieb na soundtracku tohto filmu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama