Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svobodná matka Marie se strachuje o bezpečnost své dcery, a tak se rozhodne vyzkoušet supermoderní zařízení, které bude sledovat, kde právě je – a spoustu dalších věcí. (Netflix)

Recenze (88)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak zničit svému dítěti život? Nechat mu implantovat čip a pak sledovat každý jeho krok. Nejlépe ještě cenzurovat jakékoliv nevhodné jevy, případně zakročit, když dojde k nekalostem. Recept na úspěšný špatný konec! Jinak řečeno, rodiče by rozhodně neměli vidět vše a tento díl je toho důkazem. Přílišná starostlivost a potřeba ovládat je s vhodnou technologií učiněné zlo. 85% ()

easaque 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

+4* tento díl varuje před přehnanou kontrolou svých dětí a ukazuje jaké to má následky. Měli by ho vidět všechny dnešní starostlivé matky a snad by dostali rozum. Provedením 4 hvězdičky a smysluplnost na nejvyšší stupeň. [ PŘÍBĚH: 2 /// SMYSL: 3 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Reklama

Milky. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu přehnané a silně předvídatelné, ale jako varování to funguje dobře. Vždyť už teď to celkem začíná s různými hlídacími službami, zjišťování polohy telefonu dítěte a tak dále. Člověk si říká jak se mohlo lidstvo vůbec vyvinout bez všech těch pičovin a technologických pomocníčků. Úplně normálně, zdravě a silně. Ne jako dnešní mamánci, mileniálové a další, kteří si bez techniky ani neutřou prdel. ()

Kolikokoli 

všechny recenze uživatele

Spoilery!! Mohl to být dobrý díl o zajímavé technologii, ale natočen podle mě nesmyslně. Naopak je dobře, že ji matka sledovala. Aby v patnácti dělala takový věci, tak to si zasloužila mnohem víc než sledování (navíc první kdo tu důvěru prolomil nebyla matka). Kdyby se holce něco stalo, tak bude ještě děkovat. Takže za mě fakt slabá epizoda. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Vcelku aktuální téma obrovského strachu o své děti a neustálá potřeba jejich kontroly.Starostlivá maminka si tak mohla vychutnat z první osoby sex své dcerky i její první kokainovou zkušenost. Epizoda rozhodně přichází se zajímavým námětem k zamyšlení. Navzdory tomu, že je námět nesmírně zajímavý, tak je také neskutečně předvídatelný a od první minuty do poslední je zcela jasné, jakým směrem se bude děj ubírat a jakou katastrofou nakonec vše skončí. Jediné, co mě malinko překvapilo bylo to, že to tak neskončilo podstatně dříve. Dospívající děti zbožňují své soukromí a starostliví rodiče je o ně rádi připravují, protože v nich nesmírně dlouho vidí stále ta malá bezbranná stvoření, o která se musí starat a bránit je před nástrahami krutého světa, a to mnohdy celý život. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (11)

  • Na scéne v triede sa diskutuje o gréckom mýte o Oidipovi, čo je mytologický príbeh priamo súvisiaci s dejom tejto epizódy. (Arsenal83)
  • Technologie v této epizodě, která zaznamenává vše viděno něčíma očima, je velmi podobná paměťovým kotoučům z epizody Celá tvá minulost (2011). Je možné, že jde o jiné využití téhož vynálezu. (hansel97)
  • Epizóda má v niečom podobnosť s osobným životom režisérky Jodie Foster. Aj ona sa stala herečkou už v troch rokoch, tiež bola stále pod drobnohľadom kamier už od tohto útleho veku a tiež si prežila svojho stalkera. (Arsenal83)

Reklama

Reklama