Reklama

Reklama

Čapí dobrodružství

Trailer 1

Čápi nosí děti... nebo alespoň nosívali. Teď nosí balíčky pro celosvětového internetového giganta Cornerstore.com. Nejlepší doručovatel společnosti, čáp Junior, má být zanedlouho povýšen, když náhodně aktivuje stroj na výrobu dětí a ten bez jakékoliv autorizace vyrobí rozkošnou holčičku. Junior a jeho kamarád Tulip, jediný člověk na Čapí hoře, v zoufalé snaze doručit zásilku dřív, než se to dozví šéf, a závodí s časem, aby doručili své první dítě – na divoké a objevné cestě, která by mohla pomoci k úplnosti nejedné rodině a vrátit čápům na celém světě jejich původní poslání. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (180)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Beru pokaždé už v potaz, že nejsem cílová skupina, nýbrž jen eskorta a že tedy tím je vždy hodnocení lehce ovlivněno. Přiznávám, že mně ty animáky už začínají nejen splývat, ale i nudit. A ono to v tom množství je asi pochopitelné a je to takový zřejmě nutný vývoj. Tvůrci už chudáci nevědí koho nasazovat, protože všechno už tu bylo od vlaků a autíček po lvíčky a ryby... A tak tu máme čápy. Mně prý přinesla vrána, takže samotnou zápletku beru jen jako jakousi legendu, podobně jako tu, že děti se rodí z lásky ženy a muže :-). A teď vážněji. Animace jsou na svoji dobu standardní, sem tam je tam slušná hláška, které se zasměje i dospělý. Hrabiš mi vtipný nepřišel, neb opakovaný vtip není vtipem. kdyby s tím hoši přišli první v čápech a ne v Kosmu, neřeknu ani čáp. Ale takhle? Děcka to naštěstí nevědí a tam se nemusejí ušklíbnout. Samozřejmě tato výtka jde na vrub českému dabingu. Co mně pobavilo byli vlci. Takže za mně solidní standard a dávám za 3 zavinovačky. * * * ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Super pozeranie pre všetky vekové kategórie. Gagy hlavne "vlčia loď, vlčie lietadlo, vlčia ponorka atď." prípadne tie pohľady, keď sa malé usmialo, tak to stálo za to... Síce naivné, ale fajn. Čo ma trošku zarazilo, ale na druhú stranu na dnešnú debilnú modernú a benevolentnú dobu neprekvapilo, bolo doručovanie detí na konci všetkým možným aj nemožným kombináciam párov... Ale našťastie to šlo v rýchlom slede, takže dieťa si to nemusí všimnúť... :) ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Neměl jsem nějak vysoká očekávání, ale líbí se mi, co jsem nakonec dostal. Tohle je velmi dobrý animák s podařenou animací, který ale více sází na příběh a na humor. Příběh je originální, ale humor, ten to táhne. Chvílemi je film skutečně k popukání. V některých chvílích se mi skutečně podařilo vybouchnout smíchy. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Originálne áno, ale inak dosť slabé. Príliš veľa infantilnosti a afektu, príliš málo dôvtipu a nápaditosti. Proste, asi všetko to, čo by som od animáku nechcel. K postávam som nepociťoval takmer žiadnu sympatiu, a dialógy boli nanajvýš slabé. Jediné, čo ako tak pobavilo, tak boli tie vlky a ich formácie. Ale inak dosť bieda, hoci potenciál ktorý mohol ťažiť najmä z originality v tom určite bol. Jeden z najslabších animákov aké som v poslednej dobe videl. ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla taková čápovina, že se mi to nakonec začalo líbit. Tento animovaný film představuje čápy jako profesionální doručovatele, kteří pověsili nošení dětí na hřebík a pracují pro internetový obchod. A také je to film s největším počtem dětí vůbec. Děj vyloženě moc bodů nepobral, protože stejně jako tenhle, je většina animáků na jedno brdo, ale zase je to originální nápad. V každém případě, snímek nahání body na vynikající, roztomile stylizované animaci, na sympatických postavách, na správném timingu gagů a na tom, jak vtipně se sem tam nějaký čáp dovede zatvářit - k čemuž dochází celkem často. Ale důležité je, že hlavní podstata příběhu je věnovat se dětem a ne práci. Za to velký palec nahoru. - "Look at that sunrise. How can you not look at it." ()

Galerie (55)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama