Reklama

Reklama

Čapí dobrodružství

Trailer 1

Čápi nosí děti... nebo alespoň nosívali. Teď nosí balíčky pro celosvětového internetového giganta Cornerstore.com. Nejlepší doručovatel společnosti, čáp Junior, má být zanedlouho povýšen, když náhodně aktivuje stroj na výrobu dětí a ten bez jakékoliv autorizace vyrobí rozkošnou holčičku. Junior a jeho kamarád Tulip, jediný člověk na Čapí hoře, v zoufalé snaze doručit zásilku dřív, než se to dozví šéf, a závodí s časem, aby doručili své první dítě – na divoké a objevné cestě, která by mohla pomoci k úplnosti nejedné rodině a vrátit čápům na celém světě jejich původní poslání. (Freeman Ent.)

(více)

Diskuze

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

dobrá narážka na Jacoba.. TS. :DDD

Obtisknutí!!! XD

 

Ve světě kde zvířata fungují jako lego, ani nebudu řešit to že lidská dívka hovoří ptačí řečí. :)

 

Ty IBIS Hieroglyfy na začku... XD

nerrti

nerrti (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Připomíná Meridu protože digitální možnosti jak udělat přirozený sympatický obličej v jednotném stylu jsou omezené a proto všechny lidské dětské/dívčí obličeje protagonistů od Pixaru a Disneyho vypadají stejně.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

To finální vidličko klání! :D

no v podstatě tenhle animák v sobě snoubí několik animovaných pecek které už jsme viděli.. navíc mi hlavní hrdinka "člověk?" dost připomíná Meridu... což bude jistě jen taková drobná Schoda náhod. Že? B)

na příspěvěk reagoval nerrti

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

HA!!! Ale politiku jsem sem nikdy netahal.... 

Navíc tohle to pranýřování Babiše mi přijde směšné... vzhledem k tomu kolik už udělal pro český národ kdy se to za 30 let vlády těch prasat u koryta ani nehnulo... maximálně jejich platy. 

Ty jsi to chtěl... 

Reklama

Reklama