Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín o filmových novinkách z domova i ze zahraničí. (Česká televize)

Recenze (191)

e-pilot 

všechny recenze uživatele

Kinobox zažil tři etapy. První, které kralují Roman Holý a Miloš Kohout, v níž šlo o filmy a skeče byly vtipnou třešničkou na dortu (Pamatujete na Miloše-lidojeda???) Druhou, ve které zněl už jen hlas Holého v monotónních promluvách. A třetí, ve které převtipovaný Čtvrtníček zabil film. Co je moc, je moc. Z Kinoboxu vzešla snad jen jedna jediná trvalá hodnota - cena Český lev. ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Koukám, že zákaz hodnocení je už fuč, takže můžu v klidu poukázat na bezradnost Vachlera i celé České televize. Nic neříkající PR materiálek, kdy je do trailerů namíchán povrchní, nekritický a často nepřesný komentář, tak aby distributoři i čeští filmaři měli svou hlásnou tvorbu. Tomu neříkám magazín, ale propagační leták na úrovni časáku od Intersparu. Druhá hvězdička tudíž jen za legendární skeče Holého s Kohoutem, jinak důkaz mizérie jak ve veřejnoprávní baště tak na celé "nefilmové" mediální scéně, která se naučila jen podlézavě referovat, propagovat, lákat, aniž by u toho zvládla přemýšlet. Perlička na závěr, dnes, zhruba půl roku po zahájení natáčení (pochopietlně s J.J.A.), jsem se z Kinoboxu dozvěděl, že MI3 točí Joe Carnahan. I to o něčem vypovídá. ()

Reklama

Innuendo1987 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že filmový magazín by z podstaty měl přinášet filmové novinky, a to tak, aby si nezasvěcený člověk mohl udělat obrázek o tom, co se ve světě filmu děje. A právě v tom asi tento pořad selhával, ale mě to vůbec nevadilo. Koukal sem na něj stejně jenom kvůli scének Kohouta/Holého, které mě vždycky dostaly do kolen. A taky kvůli chytlavé znělky, které se jen tak nezbavíte. ()

RadimFišer 

všechny recenze uživatele

Když to vysílali tak mě to zdržovalo při sledování reklam. Modlil jsem se aby to skončilo, protože jsem neměl nic jiného na práci, když jsem byl dítě. Já jsem řekl práci, špíše bych měl říci, že jsem se nudil a měl jsem rukou podloženou bradu. A kinematografii jsem prd rozuměl. Tedka ale dokáži ocenit ty všechny grafické vychytávky a filmy díky csfd začínám na druhou milovat. Takže sem s ním... dávám 1 bod za rušení při sledování filmů v mém mládí. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Poteší síce trhlý moderátor, ktorého absurdné keci nemajú konca, keď však príde na filmové novinky, či iné záležitosti, po skončení relácie zistíte, že vlastne nič nové o spomínaných filmoch, čo by stálo za zmienku neviete. Nezáživné rozhovory, nezaujímavé reportáže, pár trailerov a minimum recenzií... ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama