Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie Porky's vás zve zpět do doby, kdy mládež žila jen pro sex. Je to příběh šesti kamarádů, kteří sice vědí, jak tajně pozorovat spolužačky ve sprchách, ale chtějí si užít trochu opravdového vzrušení. Za všechny své ušetřené peníze se jdou pobavit do proslaveného striptýzového (a nejen striptýzového) baru. Prohnaný majitel je ale připraví o všechny peníze, aniž by si přišli na své, a hoši mu proto přísahají strašlivou pomstu... (Guild Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Jak už tu bylo napsáno, jedná se o Prcičky ve starém kabátě. Nikdy mě podobné komedie moc nebraly a ani tahle stará věc není vyjímkou. Vtipy mi bohužel nic neříkaly a v podstatě jediná povedená scéna je ta ve sprchách a ředitelně. Ta je opravdu o bránici. Avšak k tomu, abych mohl říct, že jsem viděl kvalitní komedii, má Porky hodně daleko a jedna jediná pětiminutová scéna to nezachrání. 45% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Raně osmdesátkový předchůdce Prciček, svým způsobem veselejší ale i vážnější, politicky nekorektnější. Spousta známých ksichtů (jejichž jména si ani nevybavíte) zamlada, lovci bobrů a bobři samotní (skvělá to doba, kdy to chlapci ocenili, dneska by většina z nich asi zhnuseně prskala, dneska by se koukali tak akorát na čerstvě rozmraženou kuřecí kůži), prdelka Kim Cattrall a naprosto úžasná scéna v ředitelně. Fakt obdivuji Nancy Parsons, že to dala bez střihu s vážnou tváří a nezbořila se smíchy. Zajímavý, pro mě dosud neznámý, zábavný klenot s parádní dobíhající sedmdesátkovou (ty auta) a nabíhající osmdesátkovou atmosférou. ()

Reklama

Fujara777 

všechny recenze uživatele

ÁNO: Ak vydržíte celý film pozerať až dokonca, uvidíte niekoľko ťažko zabudnuteľných scénok. V dievčenských sprchách a v riaditeľni. Niekoľko v celku pekných nahých dievčat a krásne veterány dokážu potešiť nejedno chlapské oko. NIE: Málo vtipu, ktorý nie vždy funguje (toto je komédia?!), mizerné hranie a konflikt, ktorý stavia iba na hlúposti jednej z vedľajších postáv. A že existuje aj Porky's 2? Toto mi raz vrchovato stačilo. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od toho blbost, ale dočkal jsem se skvělé teen komedie, která se slovenským dabingem nemá chybu. Trochu je to jak Prcičky, nechybí tu nahota, šmírování bab, věčný panic Pipík, geniální scéna ve skladu ponožek a v ředitelně, šílená tělocvikářka a ve finále skvělá pomsta tomu praseti Porkymu. Moc fajn film na večer a už se těším na pokračování. EDIT 2024: No trochu jsem na ten film zestárl a už to není taková sranda jako před léty (že by českým dabingem?). Ale minimálně scény v ředitelně a finále jsou fantastické a i když jde jen o to jedno, najdou se i hlubší témata (rasimus přenášený z otce na syna) a za celou tu nevázanou pohodovou atmosféru si to 4* pořád zaslouží. ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Ta část řekněmě teen-komedie je docela vtipná, ale absolutně bez jakékoli pointy. Pokud to někdo srovnává s Prcičkami, tak musím říct, že Prcičky jsou oproti tomuhle psychologické drama...:-D Ta druhá akční část je pak velmi trapná. No ale tak tři hvězdičky si to snad zaslouží, hlavně za vtipy na začátku... ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama