foto

Adam Wylie

  • nar. 23.5.1984 (34 let)
    San Dimas, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Up in Smoke (TV film)
2012 Ben 10: Alien Dimensions (TV film)
2011 1320
2009 Natalee Hollowayová (TV film)
Pimpin' Pee Wee
Street Dreams
2008 Booth Girls
Return to Sleepaway Camp
2007 Mutant: Probuzení
Superman: Soudný den
2006 Toot & Puddle: I'll Be Home for Christmas
2005 Kitty's Dish (TV film)
2004 Pokoj vášně
2003 Tales of a Fly on the Wall (TV film)
2002 Biggest Fan, The
2001 Panika
2000 Adrenalin (TV film)
Lost in the Pershing Point Hotel
Pekelná jízda
1999 Balloon Farm (TV film)
Can of Worms (TV film)
Král a já
Michael Landon, the Father I Knew (TV film)
Our Friend, Martin
Pirates: 3D Show
1998 Easter Story Keepers, The
Kukuřičné děti 5: Pole teroru
Sandman
1997 Adventures in Odyssey: In Harm's Way
Crayola Kids Adventures: 20,000 Leagues Under the Sea
Dobrodružství v barvách: Gulliverova cesta na letící ostrov, do psí země a mezi liliputány
Dobrodružství v barvách: Trojský kůň
Sitting in Limbo
Under Wraps (TV film)
1996 Charlie 2: Všichni pejskové přijdou do nebe
Kouzelné vánoční dobrodružství
Svalnatý Santa Claus
1995 Srdce má oči
1994 Labutí princezna
1993 Bezstarostný Kelly
1992 Otčím III (TV film)
Risk
1991 Doktor
1990 Dětská hra 2
Policajt ze školky

TV seriály

2015 Castle na zabití (TV seriál)
Případ ztracené kabelky (S07E12)
2014 Prozíravost (TV seriál)
Posedlost (S02E14)
2010 Kriminálka Miami (TV seriál)
Rána sekyrou (S08E17)
2009 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Zpěvy pouště (S02E15)
Na doživotí (TV seriál)
Záruční lhůta (S02E17)
2008 Guardians of Luna (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Kamarádi naoko (S05E10)
2006 Legion of Super Heroes (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
Jednoho dne ve Valley (S03E02)
2005 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk je na falešné stopě (S03E10)
2004 Veronica Mars (TV seriál)
Hněv napálených (S01E04)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Na pravdu se přijde (S01E17)
2003 Gilmorova děvčata (TV seriál)
To jsou nitky, Pinnocchio (S03E22)
A je tu syn (S03E21)
Velká obálka (S03E16)
2002 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Výkonný dědeček (S02E18)
Měla to být Lorelai (S02E14)
2001 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Mladíček na útěku (S02E09)
2000 As Told by Ginger (TV seriál)
1998 Věřte nevěřte (TV seriál)
Stěna / Tabule / Únik / Recept / Letní tábor (S02E03)
1997 Pepper Ann (TV seriál)
1996 Jungle Cubs (TV seriál)
1994 Arnoldovy patálie (TV seriál)
1992 Picket Fences (TV seriál)
1991 Kutil Tim (TV seriál)
Království divočiny (S01E05)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Parking Garage (S03E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace