Reklama

Reklama

Sklapni a zastřel mě

  • Velká Británie Shut Up and Shoot Me (více)
Trailer

Obsahy(1)

Komedie o gangsterově psu, knedlících, botách, neposedné soše a sebevraždě. Pavel Zeman (Karel Roden) celý život strádá. Má nevděčnou ženu (Aňa Geislerová) a šest zaměstnání, aby si jeho žena mohla dovolit život na vysoké noze. Colin Frampton je Angličan pohlcený ve svém světě plném obav. Ty ho nepřechází ani na jeho svatební cestě v Praze. Když se na Colinovu ženu při prohlídce Starého Města z nebe snese (vlastně spíš žuchne) náhlá a nešťastná smrt, rozhodne se Colin svoji choť co nejdříve následovat. Sám k činu nemá odvahu, a tak požádá Pavla, aby ho za finanční odměnu nějak šetrně a rychle sprovodil ze světa. Ze setkání vzejde neobvyklé přátelství poté, co se Pavlovy smrtící plány naprosto vymknou kontrole. Jak dopadne tahle další Pavlova fuška? Pomůžou Pavlovi jeho žena a balkánský gangster? Říká se, že pes, který štěká, nekouše. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

praethoria

praethoria (hodnocení, recenze)

radek99 napísal : Film za tři a půl milionu českých korun, který dokazuje, že vůbec nezáleží na finančních prostředcích do filmu vložených, ale jen a jen na chytrém scénáři .........no tak chytré to zase neni, tak dobré tiež nie...hviedičky iba za rodena....strašne slabý film, češi stále nevedia natočiť film s takouto tematikou a porovnávanie s Guy Ritchie tak to vážení neurazte sa je hádam "nepovedený vtip"......s hodnotenim sa držte pri zemi...že je to čs film nezamena že tu budu všetci davať ódy aká je to super vec....som zvedavy jak by ho zhodntili čisto americkí diváci......bože Guy Richie jak to dokáže dakto porovnávať.......ješišmária...

woodova

woodova (hodnocení, recenze)

skvela kombinacia!! Karel Roden v anglickom filme.... no proste klasa:))

lzap

lzap (hodnocení, recenze)

Odpad se skvělým Rodenem a jako vždy krásnou Aničkou.

5150

5150 (hodnocení, recenze)

tak konečně se film dostal do modré barvy,která mu rozhodně lépe sluší!

Nomád

Nomád (hodnocení, recenze)

Naprostá blbost. Studentská slátanina se zajímavým nápadem, který by vydal na pěkný desetiminutový film. Všechno okolo - strašlivá Geislerová, stupidně vystavěné nebo nesmyslné postavy (Karel Karlovič, babka na stromě, milenec), snaha udělat gag za každou cenu (milenec vbíhá s kondomem v ruce - ještě je na něm napsáno kondom, aby to pochopili i tučnáci) - nestojí vůbec za nic. Andy Nyman je jak z jiného filmu. Umím si ho klidně představit v Americké kráse vedle Kevina Spaceyho. Roden se ve srovnání s Nymanem jeví jako profesionální herec vedlejších rolí z východní Evropy.

 (hodnocení, recenze)

Velmi velmi zvláštní film. Dominantní Karel Roden - to bylo to jediné působivé.

rentier

rentier (hodnocení, recenze)

Taxem se tesil podle hodnoceni na pekny cesky film...a ono nic! Opravdu netusim, co na tom ostatni vidi! O nicem, nudne, same klise, nelogicnosti atd. atd. Kdyz cernou komedii, tak z posledni doby treba Univerzalni uklizecku, ale toto? Ne!

ciko412

ciko412 (hodnocení, recenze)

Opravdu výborný herecký výkon Karla Rodena. Zase nezklamal.... Bravo Karle

anonym007

anonym007 (hodnocení, recenze)

Dlouho sem se tak černě nepobavil. Sper námět, super hlášky...Takovýhle filmů by mohlo být víc :o)

ARow

ARow (hodnocení, recenze)

na to kolik jsem od tohoto filmu cekal mne film mile potesil a vyborne jsem se bavil

velky_blb

velky_blb (hodnocení, recenze)

Je to anglicky, pokud se roden baví s Colinem, ale jinak se tam luví česky. Dost sem byl překvapen tím, jak byl film zkomponován. Každopádně seky se jim povedly solidně.

Reklama

Reklama