Reklama

Reklama

Miluji tě k sežrání

  • USA Just Friends (více)
Trailer

Obsahy(1)

Představte si, že milujete krásnou ženu, ale ona vás pokládá JEN za svého nejlepšího kamaráda. A právě když se jí konečně rozhodnete říci, že jí milujete, nastane nejtrapnější situace vašeho života... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

lareinna 

všechny recenze uživatele

Amy Smart je fajn, Ryan Reynolds je herec, ktorého mám veľmi rada, ale naštvalo ma ako počas celého filmu zo seba robil totálne neschopného debila. Ďalšia úplne zbytočná postava bola tá "speváčka" (Anna Faris), ktorá patrí tak akurát do klubu švihnutých a histerických žien s IQ 20. Tá si naozaj mnohokrát počas tých 96 minút koledovala o "úpravu fasády".. Amy a Ryanovi 2* ()

beyli 

všechny recenze uživatele

Taková průměrná, bláznivá romantická komedie, která nezklame, ale zas to není nic extra. Ryana Reynoldse mám celkem ráda a v takové roli jsem ho ještě neviděla. Docela mě i pobavil, kdo mi však ve filmu vůbec neseděl byla Anna Faris, která mi už od začátku lezla neskutečně na nervy. Když to zhodnotím celkově, tak se mi to celkem líbilo a i pobavilo. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

No, tak keď pri romantickej komédii zaspí aj moja mama, tak to už asi nebude niečo v poriadku. Klasická zápletka s jednou, či dvoma vydarenými postavami, ale stále je to podpriemer. Navyše ďalší film, ktorý dokazuje, že Reynolds by už tento lacný béčkový žáner mohol nadobro opustiť. 55%. ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Mám Ryana opravdu moc ráda, jenomže v tomhle filmu hrál postavu mně tak strašně nesympatickou! Kdybych si měla vybrat mezi ním a záporákem, brala bych Chrise Kleina.Navíc na můj vkus tady bylo až moc trapných skečovitých scének, který mi nepřišly ani trochu k smíchu (viz. demolice vánoční výzdoby nebo hokejovej zápas). Čekala jsem příjemnou komedii a dočkala jsem se...béčkový hrůzy. Škoda. ()

marshall 

všechny recenze uživatele

Když nebudu do objektivního hodnocení zahrnovat subjektivní pocity a dojmy stran herců, neboť hlavní hrdina Ryan Reynolds mi společně s potrhlou Annou Faris doopravdy pije krev(je mi totiž velkou neznámou, jak může herec postavit celou svou kariéru na šaškování a ztrapňováním sebe sama před kamerou), tak musím nutně dojít k závěru, že mě podobné filmy už zkrátka netáhnou, a že mě to už jednoduše nebaví. Spíše podprůměrná záležitost s otřepanými gagy a výstupy, nic nového pod sluncem... ()

Galerie (134)

Zajímavosti (8)

  • Písnička, která hraje na začátku filmu, je „I Swear“ od All 4 One. Ve 3. minutě hraje „Hip Hop Hooray“ od Naughty By Nature. (Duoscop)
  • Snímek byl nominován na MTV Movie Awards v kategorii Nejlepší polibek, konkrétně mezi Annou Faris a Chrisem Marquettem. Další dvě neúspěšné nominace si tvůrci odnesli z Teen Choice Awards. (imro)
  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno