Reklama

Reklama

Miluji tě k sežrání

  • USA Just Friends (více)
Trailer

Obsahy(1)

Představte si, že milujete krásnou ženu, ale ona vás pokládá JEN za svého nejlepšího kamaráda. A právě když se jí konečně rozhodnete říci, že jí milujete, nastane nejtrapnější situace vašeho života... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Průměrnej americkej romantickej komediální trochu stupidní příběh, kterej ničím závratným nepřekvapí, ale nijak neurazí. Do kina s polovičkou nebo s holkou na rande jako dělaný, protože tam není nic vyloženě nechutnýho, ale kdo říká, že ženský nemají rády nechutný věci. Asi tak: ženská bude ráda, že jste nešli na akčňák a chlap nebude unuděnej xmrti. ()

marshall 

všechny recenze uživatele

Když nebudu do objektivního hodnocení zahrnovat subjektivní pocity a dojmy stran herců, neboť hlavní hrdina Ryan Reynolds mi společně s potrhlou Annou Faris doopravdy pije krev(je mi totiž velkou neznámou, jak může herec postavit celou svou kariéru na šaškování a ztrapňováním sebe sama před kamerou), tak musím nutně dojít k závěru, že mě podobné filmy už zkrátka netáhnou, a že mě to už jednoduše nebaví. Spíše podprůměrná záležitost s otřepanými gagy a výstupy, nic nového pod sluncem... ()

Reklama

ThomasCrown 

všechny recenze uživatele

Je veľa romantických komédií, no niektoré si toto pomenovanie zaslúžia o niečo viac. Takým je aj tento film. Bavil som sa od začiaku až do konca a to sa často nestáva. Body pridávam za chytlavú hlavnú melódiu a aj za typické "malomeštiacke" prostredie, zvlášt uprostred zimy, ktoré ma vždy dostane. No a kvôli čomu ešte si tento film vždy rád pozriem? Predsa kvôli Amy Smart a Anne Faris;) ()

Lyžař 

všechny recenze uživatele

Tohle je film, který mi zase jednou připomněl, jak blízko má k sobě kamarádství a láska. Ve vztazích někteří lidé zůstanou na jedné straně a druzí na straně druhé. Tak nějak to probíhá i v tomhle filmu. Chris se náhodou dostane do místa, kde vyrůstal a snažil se říct své nejlepší kamarádce, jak strašně ji má rád. Pokaždé ale nastala nějaká prapodivná situace, která mu to překazila. Tak když teď, po deseti letech, vidí svou vyvolenou, zkusí jinou taktiku – být chladný, však ona se chytne. Časem ovšem přijde na to, že jeho láska Jamie je opravdu romanticky založená a jen neměla štěstí na kluky. V tomhle okamžiku se Chris rozhodne být sám sebou, zase vzniká spousta strašných náhod, kterým se musí člověk smát, ale nakonec..no..ať žije pravá láska! ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Jeff Cardoni: 1. Catch My Disease - Ben Lee ,2. Hackensack - Fountains of Wayne ,3. Eyes - Rogue Wave ,4. Forgiveness - Samantha James ,5. Cold Hands (Warm Heart) - Brendan Benson ,6. Big Winter - Robbers on High Street ,7. Waiting on a Friend - The Sights ,8. When It Comes Around - Reed Foehl ,9. Into Your Arms - The Lemonheads ,10. Christmas, Christmas - Holiday Players ,11. Jamie Smiles - Dusty 'Lee' Dinkleman ,12. Love from Afar - Samantha James ,13. Score Medley - Jeff Cardoni ,14. I Swear - All-4-One , ()

Galerie (134)

Zajímavosti (8)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • Snímek byl nominován na MTV Movie Awards v kategorii Nejlepší polibek, konkrétně mezi Annou Faris a Chrisem Marquettem. Další dvě neúspěšné nominace si tvůrci odnesli z Teen Choice Awards. (imro)
  • V úvodní scéně Chris (Reynolds) opouští párty a znalci zjistí, že cituje z písně Bruce Springsteena, Thunder Road: „It’s a town full od losers, And I’m pulling out of here to win.“ (imro)

Reklama

Reklama