Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alex (Allen Covert) má sladký život. Opustí nudnou práci jako úředník, živí se testováním počítačových her a neschází mu skoro nic. Ovšem jen do té doby, kdy jeho spolubydlící utratí všechny peníze na nájem v "masážním salonu". Alex se tak ocitá bez střechy nad hlavou a nezbývá mu než se nastěhovat ke své osmdesátileté babičce a jejím stejně starým, hodně bláznivým spolubydlícím. Film produkoval Adam Sandler, hvězda filmů Klik – život na dálkové ovládání a 50x a stále poprvé. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (213)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Velice primitivní komedie, která se mi před pár lety docela líbila, jestli si správně vzpomínám. Dnes už to není ani přibližně tak horké. Je trošku netradiční tím, že se tu vůbec neschyluje k žádné katastrofě. Hlavní a jediná zápletka je absolutně vynucená a uvařená z ničeho. Pár vtipných momentek se ve filmu přeci jen najde. To musím uznat. Navíc pojednává o tématu, které je mi velmi blízké, takže já se nebojím sáhnout po 3 hvězdách, i když velmi slabých. ()

wohna 

všechny recenze uživatele

Ach jo já nevím co by na tom mělo bejt tak vtipný. Dobře. 2x, 3x sem se možná zasmál ale od komedie se teda čeká víc.. Jedna hvězdička je za Lindu Cardellini a druhá za Allena Coverta kerej byl trošku vtipnej.. Natože to produkoval Sandler nic moc.. Sandlera mám rád, ale od tohohle měl dát ruce pryč.. ()

Reklama

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Nehorázná úchylárna. Smát se budete, ale musíte počítat s tím, že o videohry tady zase tolik nejde – aspoň ne ty skutečné, na které je tu jenom pár odkazů. Spíš jde o výplach ve stylu Zohana, Zoolandera a podobných ptákovin, který nedává moc smysl, ale zase je tam hodně drsnéhu humoru. A hodně debilního humoru. Na večer s přáteli oukej volba. ()

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení ! Konečně nějaká opravdu koukatelná teen komedie, s minimálním množstvím fekálností a naopak plná neokoukaných ftípků a zajímavých postaviček... Jasně, že to není žádné umění a vcelku je to film na pár podívání,takže sou to spíš 3 hvězdičky, ale když to porovnám s podobně laděnými příšernostmi jako kdo hulí ten umí nebo klub sráčů, tak musím minimálně o stupeň zvednout hodnocení.... ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Tak jsem předpokládala, že se chystám shlédnout totální slátaninu, kterou možná ani nedokoukám do konce a ještě jí tu sepsu, abych sama sebe překvapila solidní komedií, která na jednu stranu opravdu není žádný zázrak, ale na druhou stranu slušně pobaví, několikrát mile překvapí a vůbec dodá takovou tu pohodovou náladičku. A že to nebude tak úplně jen o videohrách mi z originálního názvu došlo taky celkem rychle, čímž se mi větší zklamání vyhnulo. Otestovala jsem a nemám větších výtek. Teda až na ten závěr, celej film žiju v domění, že Alex není žádnej blbec, aby v posledních dvaceti minutách naletěl na ten nejčitelnější podraz a tvůrci na to konto mohli udělat great happy end. To bylo chabé i na průměrnou taškařici... ()

Galerie (23)

Zajímavosti (12)

  • Protože se filmařům nedostavily peníze v době, kdy přišel čas na získání auta pro Alexovu postavu, musí Alex (Allen Covert) řídit hromadu odpadních automobilů. (orkadimenza)

Reklama

Reklama