Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Francois vyhrál v loterii a zaplatil nádherné prostitutce Daniele (M. Bellucci), aby s ním žila, dokud společně neutratí všechny peníze. Krásku mu všichni závidí, jenže Danieliny city jsou poněkud nestálé, a navíc se na scéně objeví Danielin bývalý milenec Charly (G. Depardieu)... (oficiální text distributora)

Recenze (84)

Traffic 

všechny recenze uživatele

Vážná hudba jako soundtrack ke stupidním dialogům, které si hrají na něco víc, působí jako obraz Panny Marie ve vykřičeném domě. Světlou výjimkou je slovní přestřelka dvojice dam na téma orgasmus. Problematika vzájemného vztahu žen a peněz určitě skýtá příležitost pro zajímavou studii; tady jsme ale místo nějakého rozhřešení nuceni se dívat na potrhlý domácí večírek s kolegy z práce, který celé té nevydařené taškařici nasazuje korunu. Monico, Monico, to si ti filmaři opravdu myslí, že nám při pohledu na tvé hříšné tělo úplně vypne mozek? ()

HarveyDent 

všechny recenze uživatele

Komedie? Drama?...celej film je jak pomatený ovladač televizoru, který překlikává mezi jednotlivými kanály, překlikává mezi vážností(proslov doktora o pacientce bez prsu) a fraškou (měření tlaku). Film se nemůže rozhodnout, co dělat, jestli na nás zapůsobit jako drama o zoufalci, který vyhrál miliony a chce najít štěstí u prostituky nebo jako komedii o zákazníkovi, který soupeří s manželem štětky do níž se zamiloval. A aby to nestačilo párty na konci celý film zvrhne na úplně nelogickou a dementní frašku. Prostě celej film na vás nezanechá žádnej dojem a jen si řeknete jak jste mohli těch 90 minut využít líp. Jediné pozivitum, za což dávám hvězdičku, je Monica Belluci, jejíž krása mě nikdy nepřestane okouzlovat. ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

A kurva zůstala kurvou. A film? Myslím, že si z nás udělali stejnou srandu jako Francois z Daniele. Tváří se to vážně, ale je to trapné nic. * za to, co nám všem M. Bellucci ukázala. Není moc hezčích hereček na této planetě a v jejím věku! Nádhera! A * za snad jediní opravdu herecký výkon v celém filmu, a to výkon G. Depardieu, který z této katastrofy udělal film a když nebyl dobrý záběr na křivky M. Bellucci, jedině tehdy se dalo na film koukat. Jinak zbytečnost na entou! ()

gizi 

všechny recenze uživatele

I když se zpočátku zdá, že jde o laciný komerční snímek, opak se ukazuje pravdou. Je to malá, ale krásná perlička, která se v celé své kráse odhalí až v posledních asi 20 minutách. Nezapře se, že film má na svědomí velký režisér. Film je překrásně prošpikován hudbou, ať už moderní, nebo klasickou. A u závěru jsem se opravdu moc pěkně pobavil. Hodnocení snímku vychází po většinu do 70%, ale závěr vrcholí na 85% a nebojím se celkově dát 80%. 26.7.2014. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Monica Bellucci a její macaté cecky jsou jediný důvod, proč tento nudný film sledovat. Několik erotických scén s božskou Monicou stojí za to. Už je holka sice trochu starší, ale pořád sexy i když ty povislé obří kozy zrovna nemusím. Film je to hodně divný, přičemž úplně nejdivnější je jeho stupidní konec. Pan režisér nám chtěl podat něco k zamyšlení, ale bez paní Bellucci by to stálo akorát tak za vyližprdel. Nudné tempo a často nepochopitelně debilní scény jsou hudebně podbarveny příšernou operou, která jen umocňuje zničující prožitek z filmu. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • V 7. minutě, kdy Daniela (Monica Bellucci) vchází do místnosti, má na levé ruce prsten, avšak když rozsvěcí lampičku, prsten nemá. (daniel.j)
  • Film byl natočen za tři měsíce. Natáčení probíhalo od února do dubna 2005. (Terva)

Reklama

Reklama