Reklama

Reklama

VOD (1)

Ted zjišťuje, že jediná žena, která se k němu podle supermoderní dohazovačky hodí, se zanedlouho vdává. A v bytě se mu navíc uhnízdila záhadná nestvůra... (TV Prima)

Recenze (6)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

BARNEY: "Ted, these chicks are desperate and hot. That's a perfect cocktail. Shake well, then sleep with." TED: "I'm not going to a matchmaker. That's like giving up. It's the man version of getting a cat." ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Siedma epizóda z prvej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Matchmaker" (Dohadzovačka). Ted Mosby sa chce prostredníctvom zoznamovacej agentúry spoznať so ženou, s ktorou by si dokonale rozumeli. Lenže sa ukáže že jediná, ktorá by bola pre neho vhodná je už zasnúbená. Napriek tomu sa Ted pokúsi s ňou zoznámiť. Lily Aldrinová a Marshall Eriksen zistia, že v ich byte žije príšerné zmutované zviera - švábomyš. Sú z toho vydesení. ***** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předpokládám, že mně i bubun vadí v sitcomech stejné věci, takže se věru nedivím, že jsme se v hodnocení z mého pohledu velmi slabé sedmé epizody shodli. Nevím, co přesně tvůrci tímto dílem sledovali, ale humoru tady bylo pomálu, takže jsem se vlastně neměl čemu zasmát, Barney byl zcela nepochopitelně upozaděn a ani mezidruhové křížení nemohlo situaci zachránit. / Poučení: Necháváš výběr partnera na odbornících? Si to užij. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (5)

  • V 10. minutě zazní písnička „Parallel Or Together?“ od skupiny Ted Leo & The Pharmacists. (SONY_)
  • Když Marshall (Jason Segel) vyjde z pokoje, tak v rukou drží knihu a obal, přičemž první stránky má ohnuté pod knihou. V dalším záběru ji má ale otevřenou normálně a poté ji má opět ohnutou. (SONY_)

Reklama

Reklama