foto

Joe Nieves

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Sun Choke
West End
Život naruby
2013 Bling Ring: Jako VIPky
2009 Cvokař
Red Canvas, The
2008 Float
Remembering Phil
2007 Gordon Glass
2006 Gamers
2002 Tichá spravedlnost

TV seriály

2016 Život uprostřed (TV seriál)
2011 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Svědek (S07E01)
Dokonalý koktejl (S06E22)
Prime Suspect (TV seriál)
2010 Castle na zabití (TV seriál)
Navěky družičkou (S02E12)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Prokleté Díkůvzdání (S06E10)
Oddělené postele (S05E21)
Holky versus obleky (S05E12)
2009 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Tři dny sněhu (S04E13)
2008 Mentalista (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Moving Day (S07E09)
2007 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Nahrané finále (S02E14)
Sloupy (S02E13)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Tulačka po hvězdách (S02E21)
2006 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Swarley (S02E07)
Ted Mosby, Architect (S02E04)
Za rozbřesku (TV seriál)
2005 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Ananasový incident (S01E10)
Dohazovačka (S01E07)
Nemravná dýně (S01E06)
další epizody (5)
Tam někde (TV seriál)
2002 Akta X (TV seriál)
Audrey Pauley (S09E11)
2001 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
2:00 a.m.-3:00 a.m. (S01E03)
1999 Ryan Caulfield: Year One (TV seriál)
1996 Arli$$ (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace