foto

Roark Critchlow

  • nar. 11.5.1963 (54 let)
    Calgary, Alberta, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Murder, She Baked: A Peach Cobbler Mystery (TV film)
Pregnant at 17 (TV film)
2015 Dangerous Arrangement (TV film)
Sara's Choice (TV film)
2014 BlackJacks
By God's Grace
2013 Dear Sidewalk
Scavengers
2012 Cupid (TV film)
Národ upírů
Soudný den vánoční (TV film)
2011 Batman Rok jedna
Poslední minuty na Zemi (TV film)
2009 Hydra (TV film)
Výhled odsud (TV film)
2008 Invaze žraloků (TV film)
2007 Požírač kostí (TV film)
Stupnice strachu (TV film)
Urban Decay
2006 Petrified
Povstání strojů (TV film)
The Last Stand
18 Fingers of Death!
2005 Ghosts Never Sleep
Santa se žení (TV film)
Sorrows Lost
Varan vs. Kobra (TV film)
2004 Perfektní manžel (TV film)
2003 Letuška 1. třídy
2002 Mr. Deeds - Náhodný milionář
2001 Asylum Days
2000 Jak si vzít milionářku (TV film)
1998 Making It Home
1992 Soudruzi v akci (TV film)
Vánoční skrýš (TV film)
Volání divočiny (TV film)
1990 Rychlopalba

TV seriály

2017 Šerifská hvězda (TV seriál)
Jack (S01E04)
Comfort of Strangers (S01E03)
2016 Rio Heat (TV seriál)
2015 UnREAL (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Právo na prohibici (S09E06)
2014 Arrow (TV seriál)
Bloodovo město (S02E21)
Rudo před očima (S02E20)
Lovci duchů (TV seriál)
The Things We Left Behind (S10E09)
2012 Prolhané krásky (TV seriál)
Skrz nebezpečí, nástrahy a pasti (S02E14)
2011 Prolhané krásky (TV seriál)
Přes moji mrtvolu (S02E12)
Chci se přiznat (S02E11)
Chybějící stránka (S02E08)
další epizody (7)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Lodě v noci (S08E11)
2010 Prolhané krásky (TV seriál)
Už mě slyšíte? (S01E04)
2009 V (TV seriál)
V těle boubelky (TV seriál)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Someone to Watch Over Me (S04E17)
Deadlock (S04E16)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 Afterworld (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Odkaz předků (S05E19)
2006 Pepper Dennis (TV seriál)
2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
Zoey 101 (TV seriál)
2004 Creating America's Next Hit Television Show (TV seriál)
Drake a Josh (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
2003 Hunter (TV seriál)
Joan z Arkádie (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
2001 S Club 7 v Hollywoodu (TV seriál)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
1996 Přátelé (TV seriál)
Hodina pravdy (S02E18)
Joeyho ctitelka (S02E12)
1993 Cobra (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
Round Table, The (TV seriál)
1991 Street Justice (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1990 Černý hřebec (TV seriál)
1989 Bordertown (TV seriál)
Neon Rider (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

TV pořady

2002 SoapTalk (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace