foto

Rene Rivera

  • nar. San Antonio, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Vánoční show (TV film)
2013 V hlubinách země
2012 Na mol
2011 Wilde Salome
2007 Disturbia
Hranice smrti
Oranges
2005 Legendy z Dogtownu
Smršť nad Pacifikem
Varan vs. Kobra (TV film)
Zlom vaz
2004 Gargoyl
2003 Svět podle Lelanda
Ztracený poklad
2002 Deadly Little Secrets
Projekt Viper (TV film)
Salton Sea
2000 Elitní jednotka
Monsignor Martinez (TV film)
Než se setmí
1999 Exkurze smrti
Piráti ze Silicon Valley (TV film)
1998 A Brooklyn State of Mind
Voda na poušti
1997 River Made to Drown In
1996 Basquiat
1994 Může to potkat i vás
1993 Carlitova cesta
Tracey Takes on New York (TV film)
1992 Muž bez spánku
1990 Stařec a moře (TV film)
1989 Suffering Bastards
1988 Ich und Er

TV seriály

2015 Agent X (TV seriál)
2014 Chop Shop (TV seriál)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
Útěk z vězení (TV seriál)
Umění dohody (S03E13)
2007 Žralok (TV seriál)
In Absentia (S02E07)
2005 E-Ring (TV seriál)
2003 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk jede do Mexika (S02E02)
2002 Akta X (TV seriál)
John Doe (S09E07)
2001 Zloději (TV seriál)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
Komando (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Manhood (S03E21)
1984 Miami Vice (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace