Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh sa odohráva na novo objavenom ostrove, kam je poslané vyšetrovacie komando k prebádaniu terénu. Ich objav je šokujúci! Ostrov obýva obrovský varan a nenásytná kobra. A sú naozaj veľmi hladní. Celý tím musí nasadiť všetky svoje sily a postaviť sa dvom hrozivým predátorom. (oficiální text distributora)

Recenze (170)

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Tomu se dá smát. Ale opravdu. Proto také dávám jednu hvězdu, protože mě to dost pobavilo. Varan, kterej vypadá, jak atrapa z Jurskýho parku a kobra, kterou bych chtěl mít za domácí zvířátko. U efektů jsem se zasmál, protože ten konečný souboj mezi přerostlými obludami je vtipný. Herci opravdu špatný, ale měli i blbě napsané role, takže scénář taky občas zábavnej. Co mě, ale nejvíce pobavilo bylo, jak všichni, hlavně ten hrdina filmu měl pořád náboje v pistoli. z jedný pistole vystřílel 50 nábojů a pak znova a znova a znova. :-D Jinak taky ty pijavice byli docela dobrej nápad. 25% ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Nezapomenu na ten den. Stál jsem v trafice, v ruce pár stovek, vyzvedávam pravidelnou dávku literárního fetu a moje oči padají na cosi, k čemu je přibaleno DVD s nápisem Varan vs. Kobra. Po chvilce váhání moje sebetrýznitelské já vítězí, DVD (naštěstí za pár šupů) mizí v batohu dříve, než stihne tento hanebný čin mít více svědků a já zbaběle prchám domů. Pouštim, čumim na autorskou Asylum tvorbu a trochu mě mrzí, že to není větší prča. Oba titulní photoshop hrdinové vypadají jako potvory, které někdo vystřihl z Dooma dvojky pro nedostatečně kvalitní zpracování a zatápí jim parta béčkových troglodytů s tradičními příznaky lobotomie. A dobro zase zvítězí. Ach jo. ()

Reklama

sadlokan 

všechny recenze uživatele

Johohoho.Dělat na dvacetimetrovou kobru "Huš huš",to je multihrdinství!Projekt "Masožravec".Ten museli vymyslet opravdu nadějní filmaří zasvěcení hluboko ve vládních experimentech.Lidé z Pentagonu musí být velenadšení.Věděli jste,že kobra královská a varan obrovský jsou obojživelnící?Poučný film(téměř)ve všech směrech. ()

djbarrel odpad!

všechny recenze uživatele

Tak v první řadě je třeba říct, že o horor tady vůbec nešlo. No možná tvůrci měli hororem na mysli inteligenci hlavních postav nebo animace ala Nintendo 64 . Docela katastrofální filmeček, snad mohl být trošku zábavnější nebýt otřepaných klišé a dementních lidiček na place. A taky jsem si myslel, že filmaři se už naučili, že zbraně je nutno přebíjet, jak se zdá ne všichni, jelikož kapitán při prvním setkání s kobrou vystřelil na jeden zásobník minimálně 70 x ... hm tu zbraň chci taky :-) . No při pohledu na "herectví" a animace se vkrádá myšlenka, jak je možné něco podobného natočit v roce 2005 ? Snad v roce 1985 by to ohlas sklidilo, avšak takhle nikoliv. Odpad ! 5 % za tu pěknou dceru profesora :-) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Sám sebe sa čudujem prečo ešte stále strácam čas s týmito mizerne natočenými súbojmi gigantických monštier. Už som videl duely "Megažralok vs. obria chobotnica", "Boa vs. pytón", "Megakrajta vs. gatoroid" a teraz som si pozrel súboj "Varan vs. kobra". Všetko sú to nízkorozpočtové video filmy s úplne bláznivým scénarom, mimoriadne slabými hercami a totálne primitívnymi digitálnymi trikmi. Fakt neviem prečo si už s takýmito hlúposťami nedám pokoj. * ()

Galerie (39)

Zajímavosti (4)

  • Stíhačky útočící na ostrov se změní z typu F-16 Falcon na typ F-4 Phantom II, a poté zpět zpět na F-16. (Stejšn)
  • V českém dabingu se dozvídáme, že varan a kobra byli vybráni k vojenským experimentům, protože jsou obojživelníky. Ve skutečnosti patří oba tito živočichové mezi plazy. (pajik)
  • Aj napriek faktu, že sa vo filme výslovne uvádza, že vojaci sú príslušníkmi americkej armády, lietadla na záberoch sú ruské MiG-23, dokonca aj s ruskou vlajkou na chvoste. (beso74)

Reklama

Reklama