Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh sa odohráva na novo objavenom ostrove, kam je poslané vyšetrovacie komando k prebádaniu terénu. Ich objav je šokujúci! Ostrov obýva obrovský varan a nenásytná kobra. A sú naozaj veľmi hladní. Celý tím musí nasadiť všetky svoje sily a postaviť sa dvom hrozivým predátorom. (oficiální text distributora)

Recenze (170)

_DAVE_ 

všechny recenze uživatele

Hůůstý. Pevně doufám, že i realizační tým bral tento projekt jako těžkou nadsázku a legraci. No minimálně triky byly naprosto "luxusní".. Otřesně animované zvířátka bez špetky snahy o zasazení do prostoru... Navícení, stíny, no i na FMV ze starých PC her je to těžký podprůměr. :) Jedna za tu nadsázku. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

"Už tam budeme? Co myslíte, vidíte snad někde na obzoru ostrov? Ne. Tak to tam ještě nejsme." Typický Wynorski. Príbeh, herci, dialógy, efekty všetko je na veľmi amatérskej úrovni. Ale taktiež treba povedať, že je to často svojou nekvalitou (a hláškami Michaela Parého ktorý je ťažko nad vecou) zábavné, čo je ďalší typický znak Jimových filmov. Kde už len uvidíte digitálneho varana, ktorý vrčí ako nejaký Tyranosaurus Rex či pištoľ, ktorá vystrelí bez nabíjania z 1 zásobníku vyše 100 nábojov. No a ten posledný záber :D to je kapitola sama o sebe. Jeden z tých lepších "zlých" filmov, pri ktorom ak sa človek správne naladí, tak sa dokáže obstojne pobaviť. 35% ()

Reklama

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Celý námet a nápad na film padol na hubu ...a príčina?...ako inak peniaze!!!! Efekty....chaa...prepracovanosť príšer a ich pohyb ...ach jo.....samotný herci, až na pár výnimok nesympatický, béčkový a nepresvedčivý.....A tešil som sa aspoň na záver očakávajúc strhujúci boj varan vs kobra...akurát zostalo len pri čakaní, pretože z veľkého súboja zostala llen púha fraška.....škoda...zlé to byť nemuselo ...ale na takýto film treba kopu peňazí (teda ak má stáť za niečo). ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Velky Jim opet utoci! ano presne tak tento film ma vsechny aspekty poctive Wynorstiny a znaly fanousek dostane co chce dve digitalni monstra si nejprve daji jako predkrm vedce jako hlavni chod vojaky a jako dezert dostanou chut na eko aktivisti co prijeli tocit nezapomenutelny sokument takze co nas ceka je nasnade zaplava kvalitni demence kupa hlasek a Michael Pare v hlavni roli co je neuveritelne nad veci proste standartni Wynorskiho blabol samozrejmne ze tem co to nepochopili vzkazuju ze horor to opravdu neni ale co mam delat jsem holt zvracenej celozivotni Jimuv fanda a tak udelim i tentokrat ty standartni 3* i kdyz zaverecnej souboj obou monster je tezce odflaknutej a postav na moje gusto prezilo az moc ale i tak mi to neda si opet nerejpnout do zdejsiho hodnoceni 15% mi prijde opet trochu ustreleny lidi chce to nadhled vzdyt je to sranda ()

Boogeyman odpad!

všechny recenze uživatele

Svým způsobem úžasnej film. Doktorka a její parťačky jsou i po dlouhé době uprostřed džungle dokonale nalíčený a načesaný, nekonečné zásobníky pistolí by záviděl i Chuck Norris a…..a vůbec, tohle prostě nelze brát ani omylem vážně. Když už se přetlemíte zoufalým hereckým výkonům plných vážných pohledů "ohniváků", když už ustojíte, že hlavní kancelář "náčelníka generálního štábu" je holá místnost s počítačem a pěti šanony, když vás neporazí ani vycpávací dialogy typu "Hurá, támhle je náš člun.", "No jo, to je náš člun." "Ano, tady jsme ho nechali." "Pospěšte do člunu.", jestliže ustojíte i to, že všechny záběry na jakoukoliv vojenskou techniku kamareman pořídil s maximálním zoomem a bez stativu na nějaké veřejné vojenské a letecké přehlídce, takže roztřesená stíhačka před náletem provede několik vrutů výkrutů a salt a nakonec !bombarduje! jachtu, tak nakonec vás spolehlivě rozsekají obě titulní monstra, vedle kterých je nějaký drak z Z pekla štěstí je jak od Pixaru. Ale jako komedie pro pobavení filmově osvícených kamarádů ideální. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (4)

  • Ve scéně, kdy jedna z postav střílí po kobře u domu, vypálí ze své pistole bez nabíjení sedmapadesátkrát v kuse. V další podobné scéně o několik minut později téměř stokrát. (Stejšn)
  • V českém dabingu se dozvídáme, že varan a kobra byli vybráni k vojenským experimentům, protože jsou obojživelníky. Ve skutečnosti patří oba tito živočichové mezi plazy. (pajik)
  • Stíhačky útočící na ostrov se změní z typu F-16 Falcon na typ F-4 Phantom II, a poté zpět zpět na F-16. (Stejšn)

Reklama

Reklama