Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Teplota klesá pod bod mrazu a celá Florida se postupně noří do ledu. Začíná boj o přežití! Před milióny roky se země ponořila do tuhého mrazu. Jen krátce předtím na zemi bujněl život v nejrůznějších formách. Teď je však všechno pryč. Dinosauři vyhynuli. Nastala tuhá doba ledová. O několik miliónů let později, v současnosti, se skupina několika studentů meteorologie vypravuje na průzkum epicentra bouřky na Floridu. Zvláštní však je, že vlivem bouřky klesá teplota pod bod mrazu. Prvotní předpoklady extrémního počasí vystřídá vážná obava. Mráz je stále intenzívnější a do ledu se postupně noří celá Miami. Začíná boj o přežití. Celý oceán při pobřeží je zamrznutý a naši studenti se ocitli mimo krajinu. Nevědí nic o rozsahu katastrofy. Bez možnosti komunikace musí společně čelit boji o přežití... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

shuster

shuster (hodnocení, recenze)

Ked ten film pozerali vedci, tak sa museli za hlavy chytat. Pri absolutnej nule uz mrzne aj kyslik ;)

M.a.T.y90

M.a.T.y90 (hodnocení, recenze)

Kdyby tento film zařadili místo pod drama do kategorie komedie určitě by to obdrželo dvojnásobné hodnocení

dobso

dobso (hodnocení, recenze)

Ako môže snežiť keď je absolútna nula? Však vtedy je zmrznuté všetko. Ten vrtuľník bol podľa mňa už po absolútnej nule. Mohlo byť vtedy cca -20 a to sa dá

dobso

dobso (hodnocení, recenze)

Napríklad podľa modelu zamrzne celý rovník a nie len jeho časť? To sa slnko rozdelí na dve polovice, keď dokáže svietiť na dvoch územia rozdelených čiarou.... Keby dali póly do mexického zálivu a do indonézie malo by to väčší zmysel. Druhý nezmysel je este viac do očí bijúci a to absolútna nula. Zatiaľ nebola zaznamenaná ani vo vesmíre. Vždy predsa ostane aspoň nejaká energia.

kope

kope (hodnocení, recenze)

Ty voe, tak je -273 stupnov a vrtulnik lieta nad nimi !!! a cez stresne okienko ich zbada ... zachrana zacala ... revidujem hodnotenie na odpad

kope

kope (hodnocení, recenze)

No strasne, naskor ma dorazilo "Ministerstvo Rybolovu bude vysetrovat, preco sa ladovec necakane objavil v pristave a pozabijal zopar ryb" potom som neveriac sledoval, ako sa ochrannych laboratornych skafandroch prechadzaju po vonku pri teplote  -230 st.C. Ostatne ma nenapada, bo som to sledoval na pol oka .

odmácháče

odmácháče (hodnocení, recenze)

doufám, že ten polystyrenovej sníh pak hodili do tříděnýho odpadu, aby na tom filmu bylo aspoň něco dobrýho.

Reklama

Reklama