foto

Bill Dow

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Autumn Dreams (TV film)
2011 Nadějný rok
2010 Touha po pomstě
2009 Robin Hood: Za Sherwoodským lesem (TV film)
The Zero Sum
2008 Girlfriend Experience
Mothers&Daughters
2006 A Job To Kill For (TV film)
Absolutní nula (TV film)
2005 Global Frequency (TV film)
2004 Havárie letu 323 (TV film)
Příběh Charlieho andílků (TV film)
2003 Betrayed (TV film)
Moving Malcolm
2002 Carrie (TV film)
Damaged Care (TV film)
Hranice odvahy
Od dveří ke dveřím (TV film)
2001 Flek
Městečko Black River (TV film)
2000 My 5 Wives
Pohrdání (TV film)
Suspicious River
Řetěz bláznů
1999 Akta X: Biogeneze (video kompilace)
Arrangement, The
Barva odvahy (TV film)
Píseň od srdce (TV film)
1997 Jitters (TV film)
Klonován (TV film)
Married to a Stranger (TV film)
Nákaza (TV film)
Pan Magor
Výkřiky v temnotě (TV film)
1996 Velký tyran
1995 Omen, The (TV film)
Profík
1994 Andre
Legenda o vášni
Otázky srdce (TV film)
1993 Dospívání po americku
Kokosy na sněhu
Křivé obvinění (TV film)
1992 Dead Ahead: The Exxon Valdez Disaster (TV film)
1991 Deadly Intentions... Again? (TV film)
Our Shining Moment (TV film)
Pravdu zná jen moře (TV film)
1989 Lady Forgets, The (TV film)
Moucha II
1988 Hořící kříže

TV seriály

2018 Akta X (TV seriál)
Počkat, cože? (S11E04)
2015 The Flash (TV seriál)
The Nuclear Man (S01E13)
2014 When Calls the Heart (TV seriál)
Rules of Engagement (S01E11)
Cease and Desist (S01E02)
Continuum (TV seriál)
Minute Man (S03E02)
2013 Cedar Cove (TV seriál)
2012 Arctic Air (TV seriál)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Přistižen při činu (S01E15)
Lovci duchů (TV seriál)
The Born-Again Identity (S07E17)
2011 The Killing (TV seriál)
Beau Soleil (S01E12)
Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Dvojí osud (S02E12)
2009 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Vzduch, část první (S01E01)
Ďáblův sluha (TV seriál)
The Home Stretch (S02E08)
2008 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Přestupní stanice (S04E17)
Vyděděnec (S04E15)
2007 Mistři science fiction (TV seriál)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Záchranné lano (S04E02)
Unášeni proudem (S04E01)
Hvězdná brána (TV seriál)
Rodinná pouta (S10E18)
Odměna (S10E15)
Cesta, po níž jsme se nevydali (S10E13)
2006 Kyle XY (TV seriál)
Whistler (TV seriál)
Mistři hrůzy (TV seriál)
Pro-Life (S02E05)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Návrat, 2. část (S03E11)
Návrat, 1. část (S03E10)
Hvězdná brána (TV seriál)
Ba'alovy klony (S10E04)
Plášť krále Artuše (S09E18)
Metla (S09E17)
další epizody (4)
2005 Robson Arms (TV seriál)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Kritické množství (S02E13)
Hvězdná brána (TV seriál)
Čtvrtý jezdec apokalypsy, část první (S09E10)
Trvalé pouto (S09E04)
Počátek (S09E03)
další epizody (5)
2004 4400 (TV seriál)
Shromáždění (S01E03)
Days, The (TV seriál)
Mrtví jako já (TV seriál)
V prach se obrátíš (S02E11)
Hvězdná brána (TV seriál) - herec, a.z.
Nebezpečná hra (S08E06)
Hodina H (S08E04)
Inaugurace (S07E20) - a.z.
další epizody (6)
2003 Detektív (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Evoluce 1 (S07E11)
Ztracený ráj (S06E15)
2002 Tom Stone (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
The Wreath/Terror Night/Tants/The Candidate/The Ring (S04E07)
2001 Lovci netvorů (TV seriál)
Pasadena (TV seriál)
Pro dobrou věc (TV seriál)
The Chris Isaak Show (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Zázračné dítě (S04E19)
Akta X (TV seriál)
Pomsta (S08E10)
2000 Na pomezí záhad (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Hollywoodský šéf (S07E19)
1999 Milénium (TV seriál)
Borrowed Time (S03E10)
Akta X (TV seriál)
Zrychlení (S07E05)
Biogeneze (S06E22)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Nothing Too Good for a Cowboy (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
Síť (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
The Fourth Horseman (S02E22)
1997 Super Dave's All Stars (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Leonard Betts (S04E12)
1996 Dva (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Válka Coprophagů (S03E12)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Marshal (TV seriál)
Podivné náhody (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Kalusari (S02E21)
1994 Pod ochranným dohledem (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
1993 Akta X (TV seriál)
Čert z Jersey (S01E05)
Madison (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
North of 60 (TV seriál)
1991 The Commish (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Coltonové (S07E05)
1988 MacGyver (TV seriál)
Zóna smrti (S03E11)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
New Adventures of Beans Baxter, The (TV seriál)
1984 Nebezpečný záliv (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace