Reklama

Reklama

Šarmantní nevidomý mladý muž Danny (Chris Pine) chce podstoupit  nebezpečný experiment: operaci mozku, která mu může částečně navrátit zrak. Mezitím co mu dělají testy, se seznámí s krásnou zdravotní sestrou z východní Indie a vášnivě se do ní zamiluje. Leeza (Anjali Jay) je však již zasnoubena a její manželství je podle tradice dohodnuto. Cítí odpovědnost a slib nesmí porušit, jinak by zneuctila svou rodinu. Danny upadá do deprese a testy přeruší. Dannyho rodina, jeho excentrická psychoterapeutka doktorka Evansová (Jane Seymourová), i oční doktor mu radí, aby pokračoval, protože je to jeho jediná šance, aby viděl. Danny je úspěšně operován. Netrvá však dlouho a ukáže se, že experiment se nezdaŕil. Nečekaná  krize mladé milence znovu spojí. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

"Pořádně si hlídej svýho veverčáka,ať neztratíš oříšky"...Klobouk dolů před Pinem. Byl to pro mě pouhý floutek do téhle chvíle. V téhle romanťárně ale ukazuje, že hrát umí a jeho skelný pohled je naprosto dokonalý. Škoda,že zbytek není tak výjimečný a scénář má hodně slabých míst...mohlo to být víc,než lehčí "fajn" ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Ak by si tvorcovia odpustili ten prvoplánový koniec a pridali tomu trochu šťavu, filmu by to zdvihlo laťku a tým pádom by som určite šiel na štyri hviezdy. Scenáristi spolu so skvelým Chrisom Pineom totiž vytvorili originálnu romanticku komédiu, ktorá sa v vo vážnych situáciách tvari presne tak ako má a všetky tie pocity s Dannym musí prežívať každý. Rovnako ma potešilo aj obsadenie sympatickej sexi indky. Ako hovorím, škoda toho finále. Nič proti happyendom, k romatickým komédiám určite patria, ale dalo by sa s tým viac pohrať. ()

Reklama

kolik27 

všechny recenze uživatele

Velice zajímavý pohled na svět člověka, jenž je indisponován svý postižením a to zrakovým. Je úplně slepý, ale svítá mu naděje na byť jen malinkou šanci prvně vidět i když ne pestře jako většina lidí. Za pomocí ojedinělé operace, která je spíše pokusnou než ověřenou a ani sám doktor neví přesný výsledek zdařeného zákroku natož nezdařeného. Musim uznat že působí sebevědomě, odhodlaně a statečně a s holkama to nemá lehké pač "ženský" no :) Operace se samozřejmě zdaří a indská dívka, do které se v průběhu zamiloval a ona do něj, i když jí rodiče manžela předurčili jiného, jak už to v hinduismu bývá zvykem, tak láska zvítězila a Dany si vzal Lisu. Zrak mu operace přinesla jen dočasně, ale charakter jako on se s tim smířil. A žili šťastně až do smrti. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

V celku pohodička. Věděl jsem, že nemůžu čekat zázraky a taky jsem se ničeho převratného nedočkal. Ale přišlo mi, že zde hráli samí příjemní herci, děj taky nebyl k zahození, možná bych se přikláněl i k té 4. hvězdě. Rád jsem po dlouhé době viděl Finče:). Příjemná podívaná, na nudu doporučuji. ... Souhlas s Malarkey a AngelAngie ()

Margareth35 

všechny recenze uživatele

Rande na slepo - doslova a do písmene. Upřímně mít takového bratra jako má Dwaynee, tak mu nevěřím ani nos mezi očima a to už od mala. Sice má vždy velice dobré úmysly seznámit svého slepého bratra s nějakou dívkou, ale většinou je jeho výběr tak "exkluzivní" že to vytváří velice komické večery. Film nepostrádá ani romantiku a je plný vtipu . Happy end na závěr je skvělým koncem této velice dobré komedie. Zasmála jsem se a ne jednou a celým filmem nás provází krasavec v hlavní roli (sice slepý, ale v tomhle případě to u něj nehraje absolutně žádnou roli). Určitě doporučuji a dávám silné 4 hvězdy...!!! ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama