Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kat žije se svým přítelem v New Yorku a živí se pouličním prodejem nelegálních zbraní a drog. Její inteligence, krása i sebevědomí ji po boku brutálního tyrana rychle opouští. Její přátelé - Vic, Reilly a Liz – jí ale pomohou naplánovat dokonalou pomstu…. Kat (Milla Jovovich) je nádherná a zkažená a její hlad po nebezpečí ji stáhnul až na samé dno. Poté, co ji přítel Velký Al (Angus Macfadyen)- nebezpečný drogový dealer - ze žárlivosti málem zabije, pokusí se Kat vzít svůj život do vlastních rukou. Neváhá využít svých přátel i sexuální přitažlivosti k tomu, aby uskutečnila svůj plán. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (74)

hlína 

všechny recenze uživatele

Milla Jovovich je bezpochyby pěkná ženská, ale měla by dostávat výhradně role kde se nemusí mluvit. Pátý element byl zdárným příkladem, kde díky tomu že hrála roli exotické postavy působící trochu retardovaně a byla výborná. V Resident evilu toho taky moc nenamluvila a celkem to šlo. V Johance z Arku už to byla tragédie ale tam v tom byla ještě nevině. Ale jinka si nevybavím jediný film kde by měla náročnější dialogy a dalo se na to koukat. Když má film napsány dialogy rádobyoněčem ale totálně o hovně jako tento, tak se to dá stěží vůbec dokoukat... ()

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Obal se sexy štětkou s bouchačkou a prostříleným názvem RÁŽE 45 sliboval exploatační nářez, ale místo toho na člověka čeká užvaněná nezávislá nuda, kde Mila dostane první facku teprve v půlce filmu (a pak 5 minut řve, že by jí člověk hned vrazil další) a kde padnou celkem jen dva výstřely! A ty otravné promluvy postav do kamery měly být jako vtipné? Ani hypervulgární dialogy tu nefungují tak jako třeba v ZBĚSILÉM ÚTĚKU. Kdyby záleželo na mě, režisér by si u filmu už ani neškrtl. ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Já se naopak musím postavit na druhý břeh hodnocení, film sice není ničím nový, oplývá spoustou klišé, ale základní kostra drží pohromadě a herci hrající hlavní postavy splnili svůj úkol dobře. Milla mne překvapila, že není jen modelka, ale svou roli zvládla velmi slušně. Angus Macfadyen hrál dokonalé hovado. Závěr je snad zbytečně překombinovaný, ale myslím, že tu přece jen šlo hlavně o to domácí násilí...už je asi normální, že se s obecným verdiktem zde na Databázi opět neshoduji...70% ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Přestože film ze začátku a pak především v průběhu nepůsobil zrovna nejlíp a spadal do naprosto obyčejnýho, mnohokrát viděnýho průměru, poslední třetina mě vážně zaujala a do jisté míry i dostala. Milla Jovovich se ze chtěné holky drogovýho dealera stane obětí domácího násilí, následně se vychrápe se všema kamarádama i kamarádkama (což zatím působí dost lacině), ale styl, jakým je to podaný a jak vlastně celej film skončí se mně hodně líbil (pochopitelně nebudu prozrazovat), takže z toho nevychází až takovej brak. Měl jsem nutkání tomu dát 4 hvězdy, přestože zdejší hodnocení je dost nízké, nakonec teda udělám kompromis a dám 3,5/5. ()

horovska 

všechny recenze uživatele

Chtít dostat do filmu úplně všechno, pak vznikne jen nepříliš vábná bramboračka. Tento film si zřejmě nedělá žádné nároky na úroveň svého diváka, vnímavějšího pak uráží primitivností - například scéna s farářem, nebo slzy Miliy při návštěvě v kriminále... to bylo pro mne opravdu jen těžko stravitelné.. Dvě hvězdy jsou za to, že přes všechny trapnosti zůstala jsem do konce, zvědavá, jak to skončí. To je v případě tohoto žánru velké plus. A nápad prokládat film rozhovory s jednotlivými postavami mne bavil. 30% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno