Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kat žije se svým přítelem v New Yorku a živí se pouličním prodejem nelegálních zbraní a drog. Její inteligence, krása i sebevědomí ji po boku brutálního tyrana rychle opouští. Její přátelé - Vic, Reilly a Liz – jí ale pomohou naplánovat dokonalou pomstu…. Kat (Milla Jovovich) je nádherná a zkažená a její hlad po nebezpečí ji stáhnul až na samé dno. Poté, co ji přítel Velký Al (Angus Macfadyen)- nebezpečný drogový dealer - ze žárlivosti málem zabije, pokusí se Kat vzít svůj život do vlastních rukou. Neváhá využít svých přátel i sexuální přitažlivosti k tomu, aby uskutečnila svůj plán. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (74)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Já se naopak musím postavit na druhý břeh hodnocení, film sice není ničím nový, oplývá spoustou klišé, ale základní kostra drží pohromadě a herci hrající hlavní postavy splnili svůj úkol dobře. Milla mne překvapila, že není jen modelka, ale svou roli zvládla velmi slušně. Angus Macfadyen hrál dokonalé hovado. Závěr je snad zbytečně překombinovaný, ale myslím, že tu přece jen šlo hlavně o to domácí násilí...už je asi normální, že se s obecným verdiktem zde na Databázi opět neshoduji...70% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Je mi zcela jedno, kterak velké přirození má Big Al a jaké sexuální praktiky s ním provozuje. Jenže v první čtvrthodince fuckování jsem se nedozvěděl v podstatě nic jiného, takže jsem to vypnul. Poté jsem však sebral veškerou svou odvahu a vrátil se do bytu plného domácího násilí, přičemž jsem překvapeně zjistil, že někdo jiný má v domácnosti ještě větší koule než Al. Za to taky dávám tu hvězdičku, protože co se týká zábavy, tak i na pohřbech se obvykle pobavím o něco lépe. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Mila Jovovich je určitě zajímavá herečka a v případě snímku "Ráže .45 dokazuje, že rozhodně něco zahrát umí. Problém je ten, že to v tomhle snímku chce dokázat pouze ona. Trochu mi to připomnělo film "Čtvrtý druh". Mila se hodně snaží a dost tlačí na pilu, ale v konečném důsledku je to stejně jedno, protože ten film za to nestojí. "Ráže .45" je přesně takovým filmem. Zajímavé zpracování, které by místy mohlo být i nápadité, ale prostě to není film, který si zaslouží ovace. Celkem drsné drama, které vypráví příběh o postavách, na kterých vám absolutně nebude záležet. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/02/raze-45-2006-20.html ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Fíha... Domácí násilí pojaté v duchu téměř tarantinovském... Velkej matafaka Al má problém. Celý jeho bytí je totiž problém. Velkej moud a ani špetka moudra, tělo kupa masa a mozek moře sraček... Fet, chlast a sex jako náplň života jednoho psychopata... A jak dostat Velkýho Ala? Kat je sice ukázkově blbá čůza, ale taky pěkně vypočítavá mrcha, podobojí, co se sice nejdřív bojí, ale moc dobře ví, že nejlíp si to člověk nakonec stejně vždycky udělá sám. Nebo to aspoň musí vymyslet, když už je všude kolem tolik tý >lásky< , že... ;-) . . . A tenhle filmek je vskutku drsná jízda, i když chvílemi se člověk až musí smát, byť k smíchu na těch věcech není zbla. Otázkou pak je, jestli je to na drama (no...) - byť stylové a značně >nezávislé< - dobře... . . . Tři hvězdičky tedy za onu nepopiratelnou >stylovost< a jedna navíc za (s ohledem na námět a v rámci žánru) ty opravdu vydařené herecké kreace... - - - P.S. ...A taky za to, že konečně jsem se dozvěděl, odkud že se vzali na světě všichni ti Židi! No přece z Bible a Long Islandu... ;-) - - - - - (Poprvé viděno 28.3.2009 na dvd, komentář zde jako jednadvacátý - 29.3.2009) ()

castor 

všechny recenze uživatele

Jen si tak trochu bouchnout!! Debutující Gary Lennon jakoby se bál dostat se svojí látkou někam dál, jen ve scénách ryze násilných se projevil jako slušný sadista a nechal sličnou Kat solidně rozcupovat. Jenže zbytek je jen scénáristická nemohoucnost, která ani nedokáže přesvědčit, proč je její láska k buranskému Alovi (Angus Macfadyen – Statečné srdce) tak silná.. Kdysi byli sehranou dvojkou, která drobnými kšefty vydělávala na činže a snila o pláži a spokojeném životě. Jen by Hora„Al“masa nemohl být násilnický hovado, který ještě netuší, jaký poklad/mršku má vlastně doma.. Brzy se totiž vše otočí o třistašedesát stupňů, aby se tu založilo na plán, který ovšem nefunguje.. Inu, shrňme si to následovně. PLUS: Milla Jovovich, místy slušná atmosféra. MÍNUS: Pokus o šokující pointu, veškeré chytré řeči do kamery od všech zúčastněných (nudné plky o životě, které děj nikam neposouvají), snaha podložit problematiku domácího násilí nějakými závěry. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama