Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesor si přivede domů mladou dívku a po krátkém rozhovoru se začnou líbat. Následně profesor vypadne z okna. Bratři zjistí, že budova je prokletá a jedna ze studentek se svěří, že před 30 lety tam nějaký profesor žil se studentkou a ta se skokem z okna zabila. Sam a Dean to jdou vyšetřit. Vše se zdá normální, ale jeden ze studentů se bratrům přizná, že se stal pokusným králíkem mimozemšťanů. (Varan)

(více)

Recenze (3)

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je neskutečně zábavný díl ve kterém se poprvé objevuje ,,šotek", neskutečně zábavný týpek, který bratrům ještě několikrát šprýmařsky naloží. Naprosto super postava, se kterou se opravdu nebudeme nudit. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (9)

  • Táto epizóda dostala vlastný špeciálny článok na weeklyworldnews.com. Zvláštne je, že článok vysvetľuje jednu vec, ktorá sa v samotnej epizóde nezmieňuje: drevené koly použité na zabitie Trickstera musia byť ponorené do krvi jednej z jeho obetí. (Pat.Ko)
  • Nápoj “Fialová bradavica„ (Purple Norple) skutočne existuje. (Pat.Ko)
  • Dean (Jensen Ackles) predstaví Sama (Jared Padalecki) Starle ako druhého pilota, majora Toma. Major Tom je postava v niekoľkých piesňach Davida Bowieho, ako sú "Space Oddity" a "Ashes to Ashes". (Pat.Ko)

Reklama

Reklama