Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Gadreel se rozhodl uzavřít příměří s Castielem, kterého jeho armáda opustila kvůli tomu, co jim Metatron řekl. Dean je na Gadreela stále naštvaný, a tak ho bodne. Proto ho Sam a Castiel zavřou do místnosti, kde kdysi byl zavřený Crowley. Metatron se mezitím dostane mezi lidi a začne oživovat lidi a udělá jiné zázraky. Dean se v cele spojí s Crowleym, který mu pomůže utéct. Gadreel a Castiel se vydají do nebe, aby přesvědčili ostatní anděly, jenže jsou uvězněni. Dean najde Sama, kterého omráčí a vydává se zabít Metatrona sám. (Varan)

(více)

Recenze (1)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I'm blaming you for Kevin. I'm blaming you for taking Cass' grace. Hell, I'm blaming you for the Cubs not winning the World Series in the last hundred freaking years. Whatever it is, I'm blaming you." ()

Galerie (15)

Zajímavosti (16)

  • Pieseň, ktorá znie na konci tejto epizódy, je "Can't Find My Way Home" od skupiny Blind Faith. Zatiaľ čo sa piesne ako tieto vyberajú starostlivo, v prípad tohto seriálu sa niekedy neúmyselne vracia k jednému z prvých motívov v seriáli: duch, ktorý opakuje frázu "Nikdy sa nemôžem vrátiť domov" z epizódy Pilot (2005), čo odráža boj Sama (Jared Padalecki) a Deana (Jensen Ackles) nájsť skutočný domov počas celého seriálu. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama