Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lidé stvořili svého zabijáka. Když se na neobydleném ostrově v Pacifiku zhroutí přísně tajný program na vývoj vojenských robotů, je vyslán tým vojenského námořnictva, aby je našel a „zastavil". Není to však tak jednoduché! Jakékoliv narušení svého teritoria berou jako útok a brání se. Jsou naprogramováni, aby měli své území pod kontrolou, a to i za cenu smrti... (Intersonic)

(více)

Recenze (122)

chapell odpad!

všechny recenze uživatele

Původně jsem chtěl dát hodnocení o stupínek lepší, ale jednu * si nezaslouží ani Robert Picardo (známý jako doktor ze Star trek Voyager). Námět je poměrně známý z jiných filmů, kde ho dokázali daleko lépe zúročit. Digitální efekty jsou katastrofální, spíše to vypadá jako kdyby tvůrci nechtěli "aby to vypadalo reálně". Herecké výkony jsou podprůměrné. Pokud chcete vidět film, který komerční televize obvykle přezentuje jako film měsíce, tak se na Povstání strojů můžete podívat. Já již nikdy více. ()

Virusman666 

všechny recenze uživatele

Dávám tomuto lehce nadprůměrnému sci-fi hororu nejvyšší hodnocení jen protože je zde silně podhodnocen, jinak by to popravdě musely být ***(silnější)... Teda povím vám lidi, že jste se od pádu komunistů pěkně zmlsali, kdyby jste zažili sovětské filmy na obou fungujících programech ČT za socialismu, také by jste se asi divili, co dokážete dnes zavrhnout za filmy.... ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Na Jima Wynorského překvapivě docela solidní kousek. Děj i dialogy se pohybují v poslouchatelných, a docela i příjemných mezích, stejně jako samotné postavy. Ovšem až na uřvanou a afektovanou blondýnu, kterou jsem měla chuť praštit:) Rovněž jsem byla překvapena docela vydařenou trikovou stránkou nepřátelských robotů. Potěšil Paul Logan coby ostřílený drsňák v černé uniformě ozbrojené jednotky, kterou si zde oblékl ještě předtím, než si na sebe stejný ohoz navlékl i ve své, zřejmě nejslavnější MEGA roli:) "Máme dvě možnosti, buď se usmažíme, nebo se necháme roztrhat otvírákem na konzervy." ()

PanTumnus odpad!

všechny recenze uživatele

jim wynorski si ublinknul do papuly, poté to vyvrhl na zlatý tác, nejspíš koupený v akci v TESCu, postříkal to levným překrývačem pachů od vietnamců, aby to tak moc nesmrdělo a nakonec nám to naservroval s přátelským úsměvem a slovy ''neboj, je to vynikající, vím přece o čem mluvím''. eh. jestli budou lidé jako wynorski nadále točit filmy, tak se asi půjdu ugayit k smrti. šit všech šitů futrál. ()

DaViD´82 odpad!

všechny recenze uživatele

Nejlepší část je ještě před úvodními titulky, ale i ta je na čistý "Odpad!". To co následuje pak je neusledovatelné a naprosto strašné. A to ještě v případě, že k tomu přistupuji tak, že to tvůrci nemysleli vážně, protože jestli ano, tak je to ještě horší než si myslíte. Bohužel to ale není špatné tím způsobem, že by to bylo směšné. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (6)

  • Film je natočen na motivy knihy "Shockwave", kterou napsal Bill Monroe. (Terva)
  • Film byl v amerických kinech uveden pod názvem AI Assault, na DVD byl však vydán pod názvem Shockwave. (Terva)
  • Veliteľ komanda sa na adresu helikoptéry vyjadruje, že je to Huey, čo je prezývka pre jednorotorový stroj UH-1, na scéne sa však zjaví dvojrotorový CH-47 Chinook. (beso74)

Reklama

Reklama