Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Jedná se o cestopisný seriál, ve kterém účinkuje anglický herec Evan McGregor a jeho kamarád. Cílem těchto dvou aktérů bylo objet svět na motocyklech. Cesta začíná ve Velké Británii a pokračuje směrem na východ přes Evropu (i přes ČR) dále do Asie (Rusko, Kazachstán, Mongolsko). Dále do Severní Ameriky (Aljaška, Kanada, New York) a nakonec zpět do Velké Británie. V tomto snímku se můžete těšit na radosti i slzy, pády a nehody či krásné krajinné scenérie z Asie či Severní Ameriky. (mRKEF)

(více)

Recenze (154)

Dalessia 

všechny recenze uživatele

Wau, wau, wau ! Ewan McGregor je môj TOP herec, ale vôbec som netušila, že sa pustil aj do niečoho takéhoto :D. Ewan mi potvrdil, že nie je len výborný herec, ale aj človek, charizmatický, vtipný. Všetky diely som zhltla počas jedného daždivého dňa. A s Charleym sú teda vydarená dvojka :D. Keďže aj vo mne drieme silný cestovateľský duch, prežívala som to dobrodružstvo s nimi. Naozaj to chcelo silnú dávku odvahy. Klobúk dolu :). Škoda, že na Slovensku sa nezdržali dlhšie :) ()

Čtec 

všechny recenze uživatele

To musí být paráda. Taky bych jel, hned... Tedy - kdybych byl mladší a měl méně závazků a víc peněz a byl zdravější a kdybych uměl jazyky a měl papíry na mašinu... No dobře - výmluvy, výmluvy... Tak si to teda dám jako novoroční předsevzetí a prostě pojedu. Nejlépe s Ewanem, kterého už dobře znám a je to bezva kámoš... Ale až za rok. Nebo za dva... ()

Reklama

Blondpipi 

všechny recenze uživatele

Je fajn vidět, že není rozdílu mezi celebritou a obyčejným maníkem co rád motorky. I herec padá z motorky, při tankování si vypláchne slznej kanálek benzínem, i on má po bodnutí hmyzem obličej jak merunu, občas si blinkne a padá na hubu únavou.... K tomu si připočtěte poznávací cestu přes Evropu a Asii spolu se dvěma sympošema a není nad čím váhat, příjemnej dokument je na světě. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Úžasný dokument o cestě tří motorek a dvou doprovodných terénních aut kolem světa. V čele a v zájmu všech okolo samozřejmě Ewan McGregor. Nejsem zvláštní fanda motorek, ale toto dobrodružství mě nadchlo. Hlavně proto, že to není jen o cestě, ale taky o lidech, památkách a místních zvycích. Doporučuji 10dílnou verzi. ()

cle_men_tine 

všechny recenze uživatele

Díky tomuto seriálu se ukázalo, že Ewan McGregor je okouzlující, vtipný, inteligentní muž se srdcem na správném místě a fajn názory. Právě v takových zkouškách a vypjatých situacích poznáte charakter. Už to pro mne není chudý básník Christian, ale obyčejný chlap, i když se štábem u zadku. A ano, ach ta příroda! ()

Galerie (5)

Zajímavosti (15)

  • V roce 1997 - ještě před cestou Ewana a Charleyho - hrál Ewan v epizodě seriálu Pohotovost (od r. 1994), která měla název „The Long Way Around“. (zuza99)
  • Cestopis herecké dvojice vyšel i v knižní podobě. (fifox)
  • Cestu absolvovali na motocykloch BMW GS R1200. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama