Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Jedná se o cestopisný seriál, ve kterém účinkuje anglický herec Evan McGregor a jeho kamarád. Cílem těchto dvou aktérů bylo objet svět na motocyklech. Cesta začíná ve Velké Británii a pokračuje směrem na východ přes Evropu (i přes ČR) dále do Asie (Rusko, Kazachstán, Mongolsko). Dále do Severní Ameriky (Aljaška, Kanada, New York) a nakonec zpět do Velké Británie. V tomto snímku se můžete těšit na radosti i slzy, pády a nehody či krásné krajinné scenérie z Asie či Severní Ameriky. (mRKEF)

(více)

Recenze (154)

Blondpipi 

všechny recenze uživatele

Je fajn vidět, že není rozdílu mezi celebritou a obyčejným maníkem co rád motorky. I herec padá z motorky, při tankování si vypláchne slznej kanálek benzínem, i on má po bodnutí hmyzem obličej jak merunu, občas si blinkne a padá na hubu únavou.... K tomu si připočtěte poznávací cestu přes Evropu a Asii spolu se dvěma sympošema a není nad čím váhat, příjemnej dokument je na světě. ()

Krasus 

všechny recenze uživatele

Ewan McGregor je vyjímečný herec a úžasná osobnost,ale to co podnikl se svým dlouholetým kamarádem Charleyem Boormanem je absolutně dechberoucí.Výtečný dokumentaristický seriál z produkce BBC potěší nejen fanoušky filmu,ale i fanatiky do motorek či náruživé cestovatele.Klobouk dolů za tímhle pozoruhodným dílem. ()

Reklama

Hpatrik 

všechny recenze uživatele

Ve své době nevídaný projekt, který mě tehdy naprosto ohromil a pohltil, a nemálo tomu přidala i účast mého oblíbence Ewana McGregora, díky tomu jsem znovu objevil zálibu ve dvoustopých vozidlech a stal se přítelem dětí UNICEF. Dodnes neztratil nic ze svého kouzla, a stejně jako tehdy, i dnes dokáže spolehlivě motivovat k tomu někam vyrazit. ()

wlk1 

všechny recenze uživatele

Ewan McGregor a "jeho divný kámoš" jsou naprostí magoři, jinak by se asi neodhodlali vyjet na takovou šílenou cestu kolem světa... Tenhle seriál mě baví, ať už se to týká vtipných momentů ve východní Evropě a dále (např. týpek s arzenálem, že by se za něj nestyděl ani nájemnej vrah... i když...), nebo jen kocháním krásnou přírodou. PS: jsem zvědavý, kolikrát to ještě Ewan schytá benzínem do očí, jauvajs... ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Famózní a nevtíravé. Skutečně jsem nečekala, že to bude mít až takovou kvalitu. Velmi se mi líbí, že celou cestu sleduji jejich očima.. Nejsou to jen historické fakta a informace, ale je to skutečně cesta neznámou krajinou, poznávání nových lidí a kultur zajímavým a osobním způsobem. Není to jen o tom, že se tam nějaký dokumentarista vypraví a doveze sice skvostný materiál, ale už tomu nedodá tu duši, ale pouze ta fakta. Díky tomuto reality-show dokumentu jsem měla možnost poznat opravdového a zcela obyčejného člověka Ewana McGregora. Nevěřila bych, že ho jeho sláva vůbec nepoznamená. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (15)

  • Cestopis herecké dvojice vyšel i v knižní podobě. (fifox)
  • V roce 1997 - ještě před cestou Ewana a Charleyho - hrál Ewan v epizodě seriálu Pohotovost (od r. 1994), která měla název „The Long Way Around“. (zuza99)

Reklama

Reklama