Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

První česká cestovatelská reality show. Po africké cestě v roce 2009 vyráží cestovatel Dan Přibáň vstříc novým dobrodružstvím po Jižní Americe. Tentokrát se výprava rozšířila na dva trabanty, polský fiat a stařičkou Jawu 250. Mezinárodní posádka složená ze čtyř Čechů, dvou Poláků a jednoho Slováka se řídí heslem: Když se chce, tak to jde! Tento tým snů projel za čtyři měsíce 20 tisíc kilometrů tím nejkrásnějším a nejnáročnějším, co může Jižní Amerika nabídnout. (Česká televize)

(více)

Videa (2)

TV spot 2

Recenze (153)

Kovaja 

všechny recenze uživatele

Tahle parta prostě baví. Jsou to nesmírní sympaťáci a o tom jsem se přesvědčil na vlastní oči po jejich příjezdu do Zlína a následné diskuzi 8/2018. S trabošema, maluchem, jawou projet svět křížem krážem a nepřijít o život a hlavně teda v jejich případě o nervy je na klobouček. Víc o téhle bandě nemá cenu psát. Jen tak dál a hooodně šťastných kiláků!!!!:-))) ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Nemůžu jinak než za 5. Neskutečný co parta správných lidí dokážou prožít, zorganizovat a natočit. To co museli vytrpět a dokázat, klobouk dolů. Na jednu stranu bych nechtěl, ale na druhou stranu ohromná závist. Musí to být celoživotní zážitek a ještě nemají dost. A když to vezmu z filmařského hlediska, tak super komentář, od Davida Novotného bych to nečekal a některé záběry by mohla závidět i BBC. Jsou to prostě BORCI! 97% ()

Reklama

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Tuhle sérii, jsem zvládal úplně celou na jeden zátah a vůbec mi nevadila celková stopáž! Sledoval jsem totiž tak úžasné dobrodružství party skvělých lidí, že bylo celkem dost okamžiků, kdy bych si to chtěl vyzkoušet taky! S tím co bylo k dispozici se vydat na takovouhle cestu, to už člověk musí mít duši blázna, mozek dobrodruha a tělo sportovce. Já nesplňuji ani jedno kritérium, takže budu sedět doma a prožiju si to v teple a pohodlně doma :-) ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

Dan Přibáň a spol. si podmaňují další kontinent a jejich putování náramně baví i v seriálové podobě (film jsem zatím neviděl).. mé počáteční nadšení sice během tolika dílů lehce opadlo, ale to nic nemění na skutečnosti, že jsem se bavil královsky a budu téhle partě šílenců i nadále hrozně moc fandit.. tak vzhůru do Austrálie! silné 4* ()

viviak 

všechny recenze uživatele

Po 6 dieloch, ktore som skukol práve dnes na jeden šup (škoda, že len 6, myslel so, že už to je cele vonku), sa dostavila tažká zavislost, a ja chcem viac :o) Cestovanie, dobrodružstvo je jednoducho moja vec, a už teraz im v dobrom závidim. Samotna cesta, je podla mna aspon zatial zmapovana dobre, sustredia sa na problemy a nastrahy, s ktorymi sa stretavaju, a ukazuju aj bežne veci zo zivota "domorodcov" z danych oblasti a naozaj jedine, co mi zatial kazi trochu dojem z celej ich cesty je Dan(typicky čecháček-trochu tak čuráček) a aj zbytok českej vypravy, ktorá ma obcas trapne poznamky, ci uz na poliakov, ale aj na ine veci. Poliaci naopak maju veselu naladu, a slovak marek mi pride ako trochu zakriknuty chalanisko ale pohodak. Celkovo však tento ich trip hodnotim vysoko kladne a už sa tesim, co zaujimave ma čaka v dalsej casti :o) ()

Galerie (179)

Zajímavosti (8)

  • Celkem bylo natočeno 480 hodin materiálu. (mikinhoo)
  • Trabanti stanovili nový výškový rekord pro dvoutaktní vozidlo, když v Andách vyjeli do výšky 4868 m. n. m. (Stanley619)
  • Dan se pokusil na solné pláni dosáhnout rychlostní rekord trabanta, nakonec dosáhli 80 km v hodině a oslavovali to jako rekord. Ve skutečnosti je maximální rychlost trabanta 110 km v hodině. (sator)

Reklama

Reklama