Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Začalo to v roce 1928 v Kentucky… Strašlivá nákaza zvaná „Bílý mor“ si vyžádala 63 000 lidských životů. Obří sanatorium mělo izolovat nakažené jedince a poskytovat zázemí děsivým experimentům, které měly jediný cíl - nalezení účinného léku. Hluboko v základech sanatoria vybudovali šachtu, která polykala všechny zemřelé. Nejmasovější hrob na světě získal přezdívku „Tunel smrti“. V roce 1958 objevili lék a sanatorium zavřeli. Gigantický památník utrpení a bolesti měl usnout navěky. Jenže teď se probouzí… Nyní se pět dívek rozhodlo v něm přespat. Každá na jiném patře, odhodlaná o samotě přežít noc na nejděsivějším místě na světě. Tohle je jejich příběh a skutečně se stal… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (193)

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

Scénář : Philip Adrian Booth, Christopher Saint Booth a Shane Dax Taylor - Takový zástup scénáristů a je to stejně odpad. ()

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Pri niektorých filmoch sa zvykne hovoriť, že "forma zabila obsah". Keby mal Tunel smrti nejaký obsah, boli by sme svedkami presne takejto vraždy, ale kedže o obsahu sa dá hovoriť len ťažko, tento film spáchal samovraždu /t. j. forma zabila formu/. Stupiditu scénara, vykrádajúceho to najklišéovitejšie klišé, chceli tvorcovia zakryť "klipovitou" kamerou a vizuálnymi schválnosťami, ale zabudli pri tom, že kde nič nie je, tam ani smrť neberie. Jediné použitie pre tento film by som videl na nejakej hodne bujarej a pokročilej párty metalistov: za predpokladu, že by vypli zvuk a obraz by bežal iba ako bizarná /vďaka niektorým herečkám silikonovo "ceckatá"/kulisa k vypeckovanej zvukovej smršti. /Lenže metalisti si na svojich parties asi púšťajú celkom iné filmy.../ ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Prečo si niekedy žánrový tvorcovia myslia, že všetci hororový fanúšikovia sú drogovo závislí? A tým som povedal všetko, čo si myslím. Škoda. A škoda aj tej dobre odvedenej maskérskej práce. Podobne, ako tie buchty v negližé, si to zaslúži lepší film. ()

Andersis odpad!

všechny recenze uživatele

Totálně dementní film. Jestli má nahnat strach, tak ja sem spíš pocitoval škubání v koutku a na tváři se mi po celí film vyrojil usměv. Scénář to nemá herecké výkony už vůbec ne. A o režii ani nemluvím. Sečteno a podtrženo DĚS,DĚS,DĚS!!!!!!!!!!!!!!!! ()

EastWicka 

všechny recenze uživatele

V nejlepších momentech to vypadalo, jako by si parta výjimečně netalentovaných středoškoláků hrála na Švankmajera. ()

Ozo odpad!

všechny recenze uživatele

Pane Bože, to je debilní!!! Rozhodl jsem se na to podívat kvůli těm asi dvěma kladným hodnocením, ale nechápu, kde na to dotyční přišli. Otřesné, opravdu neuvěřitelně otřesné. ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Velmi šokujicí film a ještě teď ho mám plnou hlavu, protože z těch ultra rychlých prostřihů jsem málem dostal epileptický záchvat a to by byl teprve ten pravý horror!!§ Musím však uznat, že z některých scén jsem měl nahnáno, protože interiéry jsou bez debaty tím největším kladným bodem celého filmu. To je však bohužel absolutně všechno co stojí za řeč. Scénář nemá cenu hodnotit, protože je špatný od prvních minut a koncem nevyjimaje. Herecké výkony přímo příšerné, ale co byste taky chtěli od modelek, které umí akorát tak dobře vyšpulit své horní dudy. Naprostá ztráta času a peněz zvlášť. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Příště už se nenechám zlákat přebalem dvd a ani jeho sloganem. "Jeden z nejstrašidelnějších příběhů vůbec", rozhodně ne. Pobyt v rozbořeném sanatoriu se proměnil ve velkou nudu. Pár lekacích scén, přesun v čase, hloupé holky , zmatek, to všechno se spojilo v jeden velký slepenec, který film poslal ke dnu, i když nápad tu byl. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „Tunel smrti“ jede až na příliš jednoduché a provařené téma. Dům, kam jsou osoby zavřeny, v tomhle případě dobrovolně, se má stát jejich soukromým peklem. Tohle potřebuje prostě trochu invence, ale tvůrci filmu se do žádné nepustili a hráli jen na to, že se tohle bude líbit milovníkům gore ve filmech. Jen na to gore také trochu zapomněli a ono není skoro žádné, jen té krve je dost. ()

stration 

všechny recenze uživatele

Tak to jsem už dlouho neviděl! První půlhodina vypadá velice slibně, lekačky fungují, tajemná atmosféra také. Potom následuje chaos, ve kterém prchají lepé děvy budovou, aniž by kdokoliv věděl kam, proč a občas jsem měl fakt potíže se vyznat i v tom, kterou děvu a patro zrovna sleduju. No a závěrečná půlhodina je neuvěřitelný slepenec, ve kterém se zoufalství tvůrců a všech zúčastněných rovná tomu, které prožívají hlavní hrdinky. Debilita pointy je vskutku grandiozní. Hleděl jsem s otevřenou hubou, co všechno je možný vymyslet a čem se tvůrci asi domnívali, že bude fungovat. No čistý Odpad! Ale za tu první půlhodinu a za pěkný prsa pitomoučkých hereček nějakou hvězdu dám. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

5 dívek. 5 podlaží. 5 hodin. 5% a nikdy víc to nechci vidět... Proč? Protože to nemá hlavu, pata se taky ztratila a jediné co je na tom dobré je : OFICIÁLNÍ TEXT DISTRIBUTORA ()

iHyik 

všechny recenze uživatele

Úplně jsem se zapomněl bát. Zvláštní, že jsem to zapomněl zrovna ve chvíli, kdy jsem se nehorázně řehtal. A z poslední scény jsem smíchy prskal krev. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

"Přestřihaný", překombinovaný a zmatený film, který má po obrazové stránce plno dobrých nápadů. Ty by možná fungovaly, pokud by tu byl zajímavý scénář. Ale není. Ve spojení s filmem Tunel smrti mě napadá slovo - "zvláštní". ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Bože můj, to byla ale blbost... Čím víc se to blížilo konci, tím to bylo pitomější a já se musel jen smát. Ale upřímně, aspoň tenhle účel to splnilo, pobavil jsem se, tak jednu hvězdičku dám. Jinak je to obyčejný špatný céčkový horor, který za nic nestojí. 1* ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Toto není film, ale dlouhý a tím pádem nudný videoklip jako od Prodigy. Jedna hvězdička za to, že holky jsou hezké, což šlo dokonce ověřit i ve sprše. ()

Reklama

Reklama