Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Advokát Ingo Lenssen se svým týmem vyšetřovatelů se specializuje na delikátní případy klientů, kteří dávají přednost soukromému vyšetřování před právním poradenstvím... (oficiální text distributora)

Recenze (394)

Paldini odpad!

všechny recenze uživatele

Důkaz toho, že svůj televizní seriál si může natočit opravdu každý, kdo má digitální kameru a ještě bude odvysílán v televizi. Tohle je neskutečně amatérská záležitost, tvářící se jako dokument o práci jedné soukromé vyšetřovací agentury. Jenže způsob, jakým je to natočeno, přesvědčí jen pravidelného diváka TV Nova, že je všechno realita :-). Ono by to mohlo být alespoň na jednu hvězdičku, kdyby ty případy nebyly tak tupé. To zase nákupčí pořadů na TV Nova koupil skvost nebo možná dostala naše vaše televize tento seriál zadarmo, aby se konečně sama pohřbila. ()

filmmovier odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je vrchol trapnosti. Něco, co vypadá jako dokument, ale pčitom je to debilní půlhodinová kriminálka, kde se absolutně nic neděje. Nechápu, jak se na to můžou v Německu, kde má tahle volovina přes sto dílů koukat. Viděl jsem pár dílů a fakt jsem se tomu musel smát. A ty herci jsou taky tak blbí, až to bolí... ()

Reklama

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

To, že v německé duši je cosi zvráceného, není novinka. Ale i tak se člověk neubrání údivu a zhnusení nad tím, co dalšího se podařilo říšským bratřím vykoumat. Pan dochtór Ingo Aramis Lenssen, ztělesnění vkusu a akčnosti (německého) právnického řemesla a jeho tým zkušených vyšetřovatelů řešících zapeklité případy v čemsi co by někomu, kdo nikdy předtím neviděl televizi a má v hlavě to, co Sámer Issa, mohlo připadat jako reality show ve stylu 112ky. Hodnocení? Na zhebnutí. Pomalé a bolestivé... ()

L_O_U_S odpad!

všechny recenze uživatele

Pomsta Němců za ČESKOU SODU. Otřesná humusárna. Viděl jsem asi tři díly a největší gól byl, když jednu ženu obtěžovali úchylové v maskách velikonočních zajíčků. Souhlasím s ostatními, Lenssenův knír je fakt přísný. A jak někdo může věřit tomu, že jsou ty příběhy autentické, asi nepochopím. Mimochodem je na konci titulků uvedeno, že všechny případy byly vymyšleny. (304.) ()

fleker 

všechny recenze uživatele

po roce premysleni pridavam jednu hvězdu...poněvač kvalita produktu plně odpovída vysílacímu času, a už jen proto, že se to vysílá v dobe kdy ma každej normalni člověk chrápat je 11% zaslouženejch, (+ mute 15%, + screen-off 40%)....jinač se divim že v databázi stále chybí VOLEJTE VĚŠTCE....to je vodvaz jak má bejt...pomatuju minulý vánoce, když se naka starsi pani dovolala a takovym plačtivym hlasem chtěla vědět, jak to bude dal mezi ňou jejim synem, jelikož se hodne zmenil a ma pry s nim delsi dobu problémy...načež hajzlbába votočila zelenyho spodka, hned za nim spodka kulovyho....podivala se primo do kamery, pravou rukou si posunula bryle o dva centimetry niž a prohlasila že jeji syn je pravděpodobně buzerant ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Přestože se v seriálu uvádí, že se případy zakládají na pravdě, není tomu tak. Postavy i děj jednotlivých epizod je smyšlený. (jurama525)

Reklama

Reklama