Reklama

Reklama

Ae-kyung je namyšlený frajírek a dědic, kterému jeho dědeček odkázal obrovské bohatství. Jenže dědečkova závěť bude platná pouze za splnění podmínky, že bude přeložen do Boramské střední školy v Gangwondo, kde musí odmaturovat. Po případném nedokončení studia, bude veškerý majetek věnován na charitu. Tak se Jae-kyung z pohodlného života v přepychu a luxusu stěhuje do malého městečka a nastupuje dle závěti do Boramské střední školy. Ze začátku si nemůže zvyknout na zdejší školu a veřejnost, snaží se obejít dědečkovi podmínky přes úplatky a rvačky. Jae-kyung zde však potkává milou a krásnou dívku Choi Eun-hwan (trpící Hypertrofickou kardiomyopatií), do které se zamiluje, rázem se z namyšleného a drzého sobce začíná stávat dospělý muž. Bude Choi Eun-hwan opětovat jeho lásku a podaří se jí překonat velice zákeřnou nemoc? (Káronoš)

(více)

Recenze (79)

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě to nebyl špatný film, ale také ničím nevybočoval a co hlavně - již jsem podobných korejských filmů viděl dost. Tenhle film si kladl za cíl dojmout diváka, jenže tím u mě nezabodoval. Pravda je, že chyba bude i na mé straně, protože jsem očekával spíše komedii a té se mi zde fakt nedostalo:D ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Připomnělo mi to americký snímek "A walk to remember", který mám velmi ráda. Korejci si však s podobným tématem poradili (jak to samozřejmě vždycky dělají :)) po svém. A vznikl z toho romantický film, který ke konci musí nutně rozplakat každou citlivější povahu. Abych však Korejce v jejich umění tvořit silné romance jen nechválila, musím uznat, že pár věcí mi tam úplně nesedělo. Jedná se hlavně o přechod z první do druhé poloviny filmu, kde se obě půlky svou atmosférou značně liší a člověk najednou přemýšlí, kde nastal ten zlom a jak se z namyšleného frajírka mohl stát doslova z jedné scény na druhou citlivý romantický kluk. Proto nastalo mé dilema, jestli dát filmu nižší hodnocení. Krása závěrečných scén mi však přece jen pomohla se přiklonit k pěti hvězdičkám, i když to není stoprocentní. ~(4,7)~ ()

Reklama

Vavča 

všechny recenze uživatele

Nemá cenu nic zastírat, ten film je citově vyděračský, naštěstí, jsem na tohle zvyklý(u asijských a zejména korejských filmů s tím člověk musí počítat) a stejně jako Pirkaf to beru s nadhledem. Některé pojetí scén má své skouzlo ,stejně jako různé momenty(hlavně začátek filmu je vizuálně skvěle zpracovaný), ale celkově to má různé chyby, jako nevyvážené tempo vyprávění, scénář. Jenže hraje v tom Bin Hyeon, Yeon-hee Lee a hlavně, nevím jak je to možné, ale opět mě naprosto dostal soundtrack, podobně jako u Windstruck, tohle je jedna z nejpovedenějších složek filmu, hudba spojení hudby s obrazem. Po letech a opakovaných shlédnutích musím uznat, že jde o silný napdrůměr, nikoliv slabý, jak jsem se dříve domníval, síla filmu prostě zůstala. ()

gegina31 

všechny recenze uživatele

Další celkem povedený korejský romaťák. Ale bohužel má jednu vadu, není to A moment to remember. Neubránila jsem se srovnání, určitá podoba tam je. Každopádně v tomhle milionáři mi vadilo přehrávání některých členů hereckého týmu. A ani ve mě ten film nevyvolal tolik emocí, kolik by měl. Slabší mravenčení v břiše u romantických scén, slzička vlastně taky ani nebyla. To u Moment to remember jsem si některé scény pouštěla dokola a tekly potoky slz. Šmarja, zase to srovnávání... :) Ale pořád dobrý. Korejci mají na tyhle filmy talent. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Tak nějak se nemohu ubránit srovnání s japonským filmem Tada, kima wa aishteru. Obě hrdinky jsou na tom podobně, jen hrdinové ne - neb tady on ví, že jeho milovaná trpí nemocí, která ji zakrátko připraví o život. Tada... u mě rozhodně vede jak v romantice, tak v té "dojmové" části. Nějak se mi tady nezdá ten přerod z rozmazleného hošánka v zamilovaný "ocásek", ale budiž. Co musím pochválit je hudba, některé sekvence byly opravdu velmi podařené, přesto mi přišlo, že mezi naší dvojicí to moc nejiskří, a když tak leda od slz, co jim kanou po tvářích. No a ten konec, po sněhu, po maturitě, s právníkem... to si klidně autoři mohli odpustit. I tu zbytečně dlouhou stopáž. A společnou minulost, i když bez ní by se asi nenašli... ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama