Reklama

Reklama

Bakaláři - Série 11 (1982) (série)


Anténa (S11E06)

(epizoda)
Komedie / Krátkometrážní
Československo, 1982, 17 min

Obsahy(1)

Bez televize ani ránu! Když přestane hrát televize, je to velký malér. A tak manžel (J. Vinklář) požádá bratrance své ženy, aby přístroj opravil. Ten za opravu požaduje dvě stovky. Když ale Jarda přiveze televizor domů a zapne ho, zjistí, že nefunguje. Manželka Jarunka (B. Holišová) mu začne vyčítat, že televizor cestou rozbil. Když žena odejde do prádelny, přijde jejich nový soused Josef (O. Vlach) a neustále chce manželovi něco sdělit… (Česká televize)

(více)

Recenze (14)

EKLEKTIK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"To víš. Bůh ví, co tomu bylo." Sousedský příběh, natočený podle zadaného tématu "Když přestala hrát televize", vyprávějící o tom, že bez antény můžete koukat čtyři hodiny na pračku. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hádat se kvůli věcem je opravdu zbytečné. Pak se nemůžeme divit, že někomu z toho ujedou nervy. Soused s demižonem neměl chybu. Opravdu příběh ze života. Tohle se totiž ani vymyslet nedá. Pointa byla výborná. Dovedu si představit, že podobný příběh si vypráví kamarádi někde u piva. Je to povedená anekdota. ()

Cesty timem 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebyl to televizor Athos jak v cca 5 minutě tvrdí B. Holišová (..."vyhodili jsme dvě stovky, protože ty si Athose hned zas rozbil"...), ale byl to televizor 4116U - "Marína". Athose jsme měli za mého dětství doma (měl tmavou skříň a hodil se mojí babičce k nábytku), tak to musím i jako pozdější fanda do TV techniky vědět :-) ()

Reklama

Reklama