Reklama

Reklama

Obsahy(1)

O pokračování New York Times napsaly: „…nejodvážnější, nejuvolněnější komedie moderního filmu.“ Spoře odění kašpaři Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius, Wee Man, Ryan Dunn, Preston Lacy, Dave England a Ehren McGhehey opět pohoršují na velkém plátně s absurdní směsí senzace, darebáctví a neplech v Jackass 2. Užijte si nekontrolovatelné záchvaty smíchu a návaly dávení, když chlapci vyšlou svá otlučená těla do boje s těmi nejabsurdnějšími situacemi. Ať Pontius předvede své mužství v loutkovém divadle nebo se Knoxville převlékne za devadesátiletého muže, vždy ví, co vás zvedne ze židle při jejich výpravách za nesmyslnou zábavou. Spolu s nepoužitými, vynechanými scénami, přidanými úseky a dalšími bonusovými drobnostmi je Jackass 2 komedií, kterou si budete pouštět stále dokola. Připoutejte se a připravte se na nekompromisní zážitek – Jackass 2. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

eye candy 

všechny recenze uživatele

jackass2 je lepší než jednička, dost mě překvapilo že knoxvillova parta vůbec nevyměkla. Ono je to třeba pro nás co jsme relativně zdraví sranda, ale dokáži si živě představit že hodně lidí, co to štěstí nemá, musí takovýto alkoholem/drogama/práškama/dovíčím otupělí magoři co si neváží zdraví docela vážně srát. Každopádně je fascinující co dokáží všechno vymyslet, fantazie jim určitě nechybí. V jackass2 má největší hk scény knoxvill ostatní teda nic moc, hlavně mě zklamal steve-o i když nápad dát si tasemnici na oko je něco co může vymyslet jen naprostej blb a popravdě byla to jediná scéna kterou jsem musel přetočit. Asi nejlepší nápad byla ohrada s býkem a houpačkama to byla fakt sranda. No jednu věc jsem si u tohoto filmu ale vážně uvědomil. Měj rád své kamarády :) ()

Lomy 

všechny recenze uživatele

Naprosto dementní krávovina o partě kreténů, která se pokouší šokovat diváky svojí snahou o vlastní sebedestrukci všemi možnými i nemožnými způsoby. V některých momentech dosahuje jejich "kreativita" v praxi až tak neuvěřitelných výšin, že se tomu člověk nemůže nezasmát. Ale na druhou stranu je to někdy až tak nechutně uchylný, že normální a především po psychické stránce zdravý jedinec se na to nemůže dívat.. tedy rozhodně ne bez trvalých následků. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl opravdu nářez. Rozhodně lepší než první díl. Už dlouho jsem se takhle nezasmál. První salvu smíchu u mě vyvolaly už úvodní titulky, které opravdu nemají chybu ale co se děje potom to je až neuvěřitelné. Je sice pravda, že je ve filmu opět mnoho nechuťáren (hlavně co se týká koňského trusu nebo popíjení spermatu od téhož zvířete a samozřejmě nezbytné litry zvratků) ale to už bohužel k Jackass patří. Hlavní je to, že jsem se královsky bavil. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

V ničom nezaostávajúce za prvým dielom. Debilné ďaleko za hranice významu tohto slova (so žiadnym z účastníkov by som sa vážne nechcel nikdy stretnúť), ale človek by to mal vidieť, aby sa utvrdil v tom, že on sám je ešte načisto príčetný a v normále. Najlepšie kusy: pitie konského semena, pijavica na očnej buľve a helma na prdy. Už som videl všeličo, ale pri týchto scénach som vážne odvracal zrak, aby som nevrhol šabľu. To, že som celý čas dostával nekontrolovateľné záchvaty smiechu, snáď netreba zdôrazňovať ;-). ()

dzej dzej 

všechny recenze uživatele

Sakra ti kluci sou ale vostrý... Prvotní šok ze sledování úvodního dílu již naplno odezněl, nastává čas zábavy. "I´m Johny Knoxville and this is my big red rocket..." VAROVÁNÍ MINISTRA ZEMĚDĚLSTVÍ: tento film není vhodný pro milovníky koní. VAROVÁNÍ MINISTRA PRÁCE A SOCIÁLNÍCH VĚCÍ: tento film není vhodný pro milovníky starých lidí. VAROVÁNÍ MINISTRA VNITRA: tento film není vhodný pro milovníky terorismu. VAROVÁNÍ MINISTRA KULTURY: tento film je značně nekulturní. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (7)

  • Po vypálení značky na zadku dostal Bam skutečně infekci a musel být hospitalizován. (zdenur)
  • V titulcích na konci filmu Bam Margera řekne: ,,Bože, nedopusť, aby se točila trojka." O čtyři roky později běží na plátnech kin třetí pokračování s názvem Jackass 3D. (zawa)
  • Scéna, kde Knoxville šňupe wasabi, byla natočena v den jeho narozenin. (toomm)

Reklama

Reklama