Reklama

Reklama

Stíny minulosti

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Steven Seagal se představuje v hlavní roli thrilleru, který vám rozpumpuje krev. Bývalý agent CIA musí rozmotat nebezpečnou síť mezinárodní špionáže, aby zachránil svou dceru a zabránil cestě vražedného viru do rukou nepřítele! Když falešní agenti CIA propašují smrtící virus za hranice Spojených států a jako kurýra zneužijí bývalého zpravodajského důstojníka Jacka Fostera (Seagal), nikdo z nich ještě neví, jaký běs rozpoutávají! Jack, aniž by tušil o plánu, do kterého se zapletl, bere svou dceru na dovolenou do Evropy, kde ji však unáší záhadný cizí agent. Aby svou dceru zachránil a dopadnul její únosce, musí se Jack vydat do temného světa mezinárodních špionů, kde na nepřítele narazíte na každém rohu, a kde po vás mohou zničehonic jít i přátelé! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (85)

Marsik 

všechny recenze uživatele

Stíny minulosti jsem si pustil druhý den po velkém Seagalovém překvapení - Smrtící zbrani a toto taky nebylo zas tak zlé. Jak jsem již zmínil u hodnocení Ruslana - nemá cenu hodnotit každý film zvlášť. Filmy jsou v podstatě na jedno brdo, záleží jenom, jestli to dokoukáte až do konce, a nebo to zavčas vypnete. Shadow man jsem v klidu dokoukal, i když na Pistol Whipped to nemělo, ale i tak dávám poměrně kladné a vysoké hodnocení - 60% ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Dám za ňu všetko. Svoj život a aj váš.“ Zavrite Seagala do miestnosti a vyrobí vám na počkanie MacGyvera. Dva roky pred 96 hodinami si podobnú zápletku struhol aj on (podieľajúc sa i na scenári) v americko-britsko-rumunskej (wtf) koprodukcii. Ešte bez briadky a okuliarov. Výprava je hnusná a kasting jemne povedané nekvalitný. Našťastie je prítomná akcia, ktorá síce nie je bohvieaká, ale je jej veľa a je patrične brutálna, čo je u seagalovky vždy fajn. Imelda Stanuton o rok neskôr prijala ponuku zahrať si „ružovú“ učiteľku v sérii Harry Potter. Iritovala ma linka s parťáčkou v podaní Evy Pope, tak ale jasné, Seagal je samec a treba to svetu dať jasne najavo. S Michaelom Keuschom rok nato spráskal Úder z nebies. ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Absolutní hovadina, na kterou jsem narazil při svém bloumání bezesnou nocí. Což o to, v tu chvíli mě film dokázal upoutat do sedačky a zajímalo mě, jestli dobro vyhraje nad zlem a hrdina dostane zpět svou dcerku. Ale jak je u Seagalovek typické, zbraně zde proti „charismatu“ hlavního hrdiny neměly šanci a jeden padouch padal za druhým pod jediným úderem jeho pěsti. Normálně při spatření Seagalova strnulého ksichtu okamžitě přepínám, tady jsem to vydržel a dočkal se i některých líbivých bonusů. Např. parťačky hlavního hrdiny, na kterou se vážně dobře koukalo a užíval jsem si každou její chvilku na obrazovce. Jinak absolutní podprůměr, amatérská debilita tvářící se jako vysokorozpočtový akčňák, ale strádající po stránce logiky a všeho ostatního. Za vrchol považuju scénu, kde vrtulník vybouchl po pár výstřelech z pistole. To už bylo moc! ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Na nedělní odpoledne tak akorát. Steven se zase konečně trochu hýbe, sem tam zvedne i nohu a při soubojích mu jde vidět do ksichtu. Za to si to ty tři hvězdičky zaslouží, pominu-li veškerý zbytek - zmatený děj, neherce, logické kiksy a to, že je to jako braný přes kopírák s mnoha jinými Stevenovými filmy z poslední doby. ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Steven Sádlák bojuje pořád se stejnými stíny. Jedním z nich je režisér Michael Keusch který je ultraneschopná láma a tak se nelze divit, že ani jeho třetí spolupráce se sádelníkem skončila jako totální odpad. Zatím co Síla úderu a Létající zabiják jsou špatné tím zábavným způsobem, ten druhý jmenovaný dokonce až natolik, že si u mě vysloužil 1*, tak tohle je jenom hrozně sterilní a nezajímavý céčko z překombinovaným scénářem a totálně nepřehlednými akčními scénami. Občas zpětně i některý ze Stevových projektů z této doby i docením, ale to není tento případ. Vidím to tak, že rok 2006 byl pro Seagala mimořádně špatný. Ještě si zopáknu Žoldáky spravedlnosti, které mám rovněž zafixované jako extramrdku, tak třeba ti to ještě zachrání, ale nesázel bych na to.5% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Po bojové scéně v restauraci (koupelna), Jack (Steven Seagal) odhalí jeho domovský stát, který je Michigan, kde žije ve skutečnosti i Steven Seagal. (ČSFD)
  • Když Jack Foster (Steven Seagal) zastřelí dva zkorumpované policisty, jednoho trefí do hlavy a druhého do ramene a způsobí mu průstřel skrz tělo s velkým otvorem na zádech. V dalším záběru má však policista záda nepoškozená. (rublik05)
  • Po tom čo taxikárka vyzve pasažierku, aby sa pripútala tak aj spraví. Lenže v momente kedy sa dievča skrčí pred streľbou už pás nemá. (johnsnow)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno