Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Robert Duvall a Thomas Haden Church v hlavní roli dojímavého a vysoce hodnoceného westernu. Příběh se odehrává v roce 1889, kdy se Print Ritter a jeho synovec stanou nechtěnými ochránci pěti zneužívaných a opuštěných čínských dívek. Ritterovy a Harterovy pokusy postarat se o dívky jsou komplikovány jejich úkolem - musejí dohnat stádo koní na místo určení a přitom se vyhnout bandě urputných protivníků, kteří chtějí dívky unést a naložit s nimi po svém. Ústřední roli v tomto filmu hraje westernová akce. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

4AM

4AM (hodnocení, recenze)

Pro někoho kdo nemá rád tenhle žánr je to nuda - celkem nekoukatelný .
mě se to líbilo , je to celkem naivní , ale to asi každej western
pro mě za 75% , sem asi poslední fanda westernů

choze

choze (hodnocení, recenze)

Rob Roy: Tak to jsme dva s tím sjížděním :-) Westerny moc nemusím, i když třeba zrovna Hillův Divoký Bill se mi líbil. Mě se spíš líbí ty Hillovy moderní westerny než ty jeho skutečné.

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Sice minisérie, ale prý velmi velmi povedená ( IMDB 7.5 + např část článku z Rottentomatoes I don care if the thing was originally made for cable, theatrical, network, or Quicktime. This is one of the very best films Ive seen all year. ), v režii Waltera Hilla, jehož filmy poslední dobou sjíždím a navíc můj oblíbený žánr - western. Nenechám si ujít

Související novinky

Drsný svatý Rourke

Drsný svatý Rourke

05.01.2010

Jednou už si svatého zahrál, konkrétně Sv. Františka ve filmu z roku 1989. Role ve filmu St. Vincent bude „trochu“ jiná. Mickey Rourke si v kriminálním thrilleru zahraje nájemného vraha, který se v… (více)

Reklama

Reklama