Reklama

Reklama

Victoria se spolu s přáteli vydá do rozsáhlých pařížských katakomb, v nichž jsou pohřbeny ostatky milionů lidí. Když se dívka náhodně oddělí od svých přátel, zjišťuje, že na ni v ponurém labyrintu cosi číhá... a rozhodně to nemá přátelské úmysly! (oficiální text distributora)

Recenze (163)

Kordus 

všechny recenze uživatele

Katakomby nejsou tak špatné, jak by se z okolních komentářů mohlo zdát. Herci jsou celkem fajn a pointa také patří do ranku těch překvapivých a nebál bych se říct skvělých. Jenomže režiséři nedokáží naplnit 90ti minutovou stopáž nějak smysluplně a zábavně, takže většinu filmu jen hlavní postava pobíhá po stále stejném prostředí, sem tam někoho nedůležitého potká a jinak se nic neděje. V mém rodném městě máme také katakomby - byl jsem tam jen jednou, protože je to velice nudné a nezajímavé místo. Stejně jako velká část tohohle filmu. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Tak určitě, největší masový hrob na světě bude jen tak bez zájmu okolí navštěvovaný tunami technařů. Muži zákona při razii nechají bezděčně ležet holku na zemi, aby se tam vzápětí vrátili a holku hledali, přičemž pátrací taktika spočívá ve snaze vyděsit ji k smrti. To chtěl někdo z Francouzů udělat nejdementnější národ na světě? A konec je jen srandózní snaha šokovat. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Někdy ve dvaceti bych párty v katakombách určitě považoval za parádní odvaz a skvěle bych si jí užil. Dneska po čtyřicítce už jen otráveně nadávám na ta hovada, která natočila takhle hovadský film o nějakých vylízaných hovadech, která se baví tím, že se slezou někde v kanálech jako stádo ovcí... pardon hovad, a tam pak chlastají a koupou se ve sračkách a melou přitom rádoby kúl hovadiny. Do toho nějaké hovado bliká stroboskopem a je snad samozřejmostí, že kamera i střih jsou ještě mnohem zhovadilejší, než námět a scénář. Ani Pink, která je mi obvykle v klipech sympatická, mě nebavila, naopak, byl jsem šťastný že ji brzy oddělali a já se na ni už nemusel dívat, natož ji poslouchat. Po úvodní provařené větě, že příběh je natočený na motivy skutečných událostí, jsem celou dobu myslel, že ti vtipálci měli na mysli mýtus o Mínotaurovi. Až teprve samotný závěr mi vše dovysvětlil. Za nečekané rozuzlení by se třetí hvězda dát určitě dala, ale za předchozí nudu, ve které holka s baterkou běhá po sklepě a volá "haló? haló?" jsou i dvě hodně. ()

Lachtaan odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem v životě hodně nepovedeného, ale v prostorách, kde by se dal natočit opravdu děsivě povedený horor, vytvořit takovýhle paskvil, to už je práce hodná génia. Třeba mě ukamenujte, ale radši si znovu pustím a bez problému zhlédnu nesmysl typu Pyramida, než abych kdy v životě dokoukal Katakomby. ()

mm13 odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad nedávam často (skoro vôbec nie) ale v tomto prípade skutočne netuším, čomu prideliť aspoň jedinú hviezdičku... Nápad je obyčajný, tie lepšie dielčie nápady nerozvinuté, zápletka triviálne vystavaná, herci neprirodzení (okrem Sossamon vlastne žiadni, Pink je vytuhnutá až to bolí), gradácia žiadna, napätie nulové, krvi len pár kvapiek a akože šokujúci záver je hlúposť. Celý film je hlúposť a ani nie dosť hlúpa, aby bola aspoň zábavná... ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Film je natočen podle skutečných událostí. (Nathaniell)
  • Katakomby, o nichž pojednává tento film, se nacházejí na náměstí Denfert-Rochereau, pobllíž Montparnassu v Paříži. (claudel)
  • Ačkoliv se film odehrává ve Francii, byl natáčen v Rumunsku. (zdenur)

Reklama

Reklama